Καταξιωμένοι σκηνοθέτες και πολλά υποσχόμενοι νέοι δημιουργοί διευρύνουν με τις ταινίες τους το «Πανόραμα» και τις Ειδικές Προβολές του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 30 Αυγούστου στο ακριτικό νησί.

Εκτός από τις ταινίες του διαγωνιστικού τμήματος, το Φεστιβάλ έχει εξασφαλίσει για το «Πανόραμα» και τις Ειδικές Προβολές του, βραβευμένα και ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ.

Σε αυτό το τμήμα του φεστιβάλ συμμετέχει και η ταινία μας “Στα Φτερά του Α Παγκοσμίου Πολέμου”.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών (ΙΔ.ΙΣ.ΜΕ.) μαζί με την Ecrans des Mondes (Παρίσι) και τον Σύνδεσμο Αναβίωσης Καστελλορίζου (Σίδνεϋ) και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (ΥΠΕΞ), του Δήμου Μεγίστης, των Πρεσβειών της Αυστραλίας, των ΗΠΑ και του Ισραήλ καθώς και με την ευγενική υποστήριξη της Βουλής των Ελλήνων, της Γενικής Γραμματείας Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της ΕΡΤ και του ΕΚΟΜΕ.

Αναλυτικότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ www.beyondborders.gr

Προηγούμενο άρθροΕπιστολή Μ. Λαζαρίδη στην Εγνατία Οδό Α.Ε. για μετονομασία της σήραγγας Συμβόλου σε σήραγγα “Νικολάου Μάρτη”
Επόμενο άρθροΔήμαρχος Θάσου | Δεν υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού στο νησί