Σταδιακή ανάκαμψη των Λαϊκών Αγορών παρατηρείται στην Καβάλα το τελευταίο διάστημα. Ο πρόεδρος του Σωματείου Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών κ. Σωτήρης Ιωαννίδης επεσήμανε σε δηλώσεις του πως ευελπιστούν στην ανάκαμψη της αγοραστικής κίνησης.

Ο κ. Ιωαννίδης σημείωσε ότι “Είναι γεγονός ότι έχουμε πληγεί ανεπανόρθωτα. Έχει περί τις 10 ημέρες που ξεκίνησε θα έλεγα μια μικρή κίνηση, όχι βέβαια κάτι το ιδιαίτερο. Ο κόσμος άρχισε λιγάκι να βλέπει τα χειμωνιάτικα και για εμάς ο σύμμαχος είναι ο καιρός. Τώρα, χάσαμε την αγορά της περασμένης εβδομάδας μια και έβρεχε, γενικά όμως ευελπιστούμε για το καλύτερο και θέλουμε να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα και με την πανδημία μια και έχει επηρεάσει τα πάντα, πόσο μάλλον και την αγορά αρνητικά ή θετικά.

Περιμένουμε, αναμένουμε, ευτυχώς δεν έχουμε προβλήματα προς το παρόν αλλά γενικά το μέλλον είναι αβέβαιο».

ΟΙ ΛΑΪΚΕΣ

Ακολούθως ανέφερε ότι «στην πρώτη φάση του κορωνοϊού η Λαϊκή Αγορά της Θάσου έκλεισε και εκεί μια και υπήρχε εκεί ένα μεγαλύτερο λοκ ντοάουν. Έχουμε λοιπόν την Θάσο, την Τούζλα, τις Κρηνίδες, την Ελευθερούπολη, τη Ν. Καρυά, την Καβάλα και φυσικά και το παζάρι της Καλαμίτσας πλέον που αποσυμφορεί λίγο την κατάσταση αν και εκεί πάνε μόνο παραγωγοί.

Ό,τι και να πούμε για το μέλλον είναι αβέβαιο. Ανάλογα με το πως θα πάει η κατάσταση με τον ιό θα βαδίσουμε και εμείς αρνητικά ή θετικά. Θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο. Είμαστε αισιόδοξοι και πάμε εμπρός”.

Προηγούμενο άρθροΣωτήρης Παπαδόπουλος: Φτωχή όσον αφορά τις αναπτυξιακές τακτικές, η πολιτική που εφαρμόζει η διοίκηση του δήμου Καβάλας
Επόμενο άρθροΝίκος Ξανθόπουλος: Ο όρος εγκατάλειψη για το πάρκο πίσω απο την Λάμπρου Κατσώνη νομίζω είναι δόκιμος