Παράσταση διαμαρτυρίας στην είσοδο του διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της Δ.Ο.Υ. Καβάλας στο πλαίσιο της πανελλαδικής στάση εργασίας.

Η στάση εργασίας ξεκίνησε στην 11:30 και μέχρι το τέλος του ωραρίου. Ο λόγος της διαμαρτυρίας είναι το περιστατικό στην Κοζάνη, όταν δράστης με τσεκούρι επιτέθηκε σε υπαλλήλους με τσεκούρι.

Σκηνές βγαλμένες από ταινία θρίλερ περιγράφουν από χθες όσοι υπάλληλοι της ΔΟΥ Κοζάνης είχαν την ψυχραιμία να αρθρώσουν μία κουβέντα και να περιγράψουν όλα όσα έζησαν στον 2ο όροφο όπου στεγάζεται η υπηρεσία τους.

Πιο ψύχραιμοι, αλλά σαφώς σοκαρισμένοι με τις εικόνες, όσοι δεν βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό αλλά είδαν το video από το κλειστό κύκλωμα που βιντεοσκοπεί τους χώρους της ΔΟΥ και το οποίο από την πρώτη στιγμή έχει στην κατοχή της η Αστυνομία.

Προηγούμενο άρθροΝ. Ηρακλείτσα Καβάλας | Μετονομασία του σπιτιού του “Χαμόγελου του Παιδιού” σε “Nelson Mandela Home” (Φωτογραφίες+Βίντεο)
Επόμενο άρθροΣύλλογος Λογιστών-Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Καβάλας | Είναι τραγικό να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά