5o

“Μια εικόνα χίλιες λέξεις» λένε οι Κινέζοι. Στην περίπτωση μας δεν επαρκούν όμως για να περιγράψουμε ό,τι συμβαίνει στην αίθουσα που κάνει μάθημα το Ε2 στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας.

Οι φωτογραφίες είναι τωρινές, δεν προέρχονται από τη δεκαετία του ’50 ή ακόμα και προπολεμικά. Είναι οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν το μέγεθος της ζημιάς!

Για την ιστορία να αναφέρουμε ακόμα ότι εδώ και ένα χρόνο περίπου εκλιπαρεί το σχολείο τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για το πρόβλημα και εισπράττει μόνο υποσχέσεις. Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας «πέφτουν χαλίκια, φαίνονται τα σκουριασμένα σίδερα, στάζει νερό με τις βροχές και η ταράτσα με μια μεγάλη καταιγίδα δεν είναι σίγουρο αν θα αντέξει  το βάρος του νερού»!!! Το σχολείο μετράει ήδη έναν αιώνα ζωής, ας ευχηθούμε η αδιαφορία των αρμοδίων να μην καταλήξει σε τραγωδία!!!

Τέλος, να σημειώσουμε πως όπως είναι αναμενόμενο οι γονείς που έχουν παιδιά στο συγκεκριμένο τμήμα, ανησυχούν ιδιαιτέρως για αυτή την απαράδεκτη κατάσταση και ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις εφ΄ όσον δεν αποκατασταθεί άμεσα το πρόβλημα. Κι όλα τούτα εν Καβάλα το σωτήριο έτος 2018!!! Ελλάς το μεγαλείο σου…

Προηγούμενο άρθροΓενική συνέλευση εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών
Επόμενο άρθροΣοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας μετά την πτώση της γέφυρας