Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχώρησαν από προχθές οι επαγγελματίες των Λαϊκών Αγορών αντιδρώντας στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις Λαϊκές Αγορές. Ο πρόεδρος του Σωματείου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών κ. Γιάννης Μαυρουδάκης δήλωσε πως επιχειρείται η ιδιωτικοποίηση των λαϊκών Αγορών καθώς οι θέσεις για τους επαγγελματίες θα αναδεικνύονται μετά από πλειστηριασμό. Στο πλαίσιο αυτό είχαν μία επικοινωνία με τον Υπουργό κ. Γεωργιάδη ο οποίος έδειξε να είναι ανένδοτος.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι “Είναι γεγονός ότι κάναμε απεργία στην Λαϊκή Αγορά στις Κρηνίδες και είχαμε μια επικοινωνία με την Ομοσπονδία μας που πήγε στον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη. Λύση δεν βρέθηκε, τομή συνεννόησης δεν βρέθηκε ώστε να αλλάξει έστω και κάτι.

Ο υπουργός είναι κάθετος και δεν παίρνει πίσω τίποτε. Μάλλον μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ξέρουμε τις κινητοποιήσεις μας από εδώ και στο εξής. Απλά πρέπει όλοι να κινητοποιηθούμε και μάλιστα άμεσα.

Πρέπει και οι πολίτες να έρθουν μαζί μας γιατί μετά από αυτό το νομοσχέδιο δεν θα χάσουμε μόνο εμείς. Πολλοί θα χάσουν αφού είναι πολλά επαγγέλματα πίσω από αυτό το νομοσχέδιο.

Και αυτά θα έχουν επιπτώσεις μετά από το νομοσχέδιο και όταν αυτό ψηφισθεί. Η απεργία σταμάτησε καθώς ήταν 24ωρη.. Θα δούμε πως θα πορευθούμε και περιμένουμε από την Ομοσπονδία νέα. Το πιο πιθανό είναι σήμερα να συνεδριάσουν για τις περαιτέρω κινητοποιήσεις” .

Προηγούμενο άρθροΕμβόλιο AstraZeneca: Σήμερα η κρίσιμη απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών
Επόμενο άρθρο«Δεν έχουμε ενημέρωση για τα έργα στο Περιγιάλι» δηλώνει ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Παπαδόπουλος