Μια εβδομάδα μετά την παραίτηση του από γενικός διευθυντής των Bomo Hotels, ο Χρίστος Ζαγγογιάννης αναλαμβάνει την διοίκηση νέας εταιρίας διαχείρισης ξενοδοχείων και τουριστικών projects, η οποία ανέλαβε την διαχείριση του εμβληματικού ξενοδοχείου Tosca στην Καβάλα, που αποτελούσε στόχο πολλών ξενοδοχειακών εταιριών και αλυσίδων διαχείρισης.

Στη νέα εταιρία συμμετέχουν εκτός του κ. Ζαγγογιάννη, η κα. Ειρήνη Βρανά και επιχειρηματίες από την Πιερία.

bomo

Σε δήλωσή του ο Χρίστος Ζαγγογιάννης στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ αναφέρει: “Εφαλτήριο της νέας ξενοδοχειακής εταιρίας είναι η Καβάλα, με άμεσο στόχο στο επόμενο διάστημα να αυξηθεί ο αριθμός των υπό διαχείριση ξενοδοχείων. Παράλληλα, θα επεκταθούμε και στις συμβουλευτικές υπηρεσίες προς ξενοδοχεία”.

Η κα. Ειρήνη Βρανά, που έχει καταγωγή από την Καβάλα τονίζει από την πλευρά της: “Άμεσος στόχος μας είναι να ξαναγίνει το ξενοδοχείο Tosca κέντρο για την Καβάλα και τους πολίτες της”.

Το ιστορικό ξενοδοχείο Tosca, βρίσκεται στο Παληό, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της πανέμορφης Καβάλας, σε μια από τις πιο όμορφες & γραφικές παραλίες της περιοχής.

Το τεσσάρων αστέρων Tosca Beach διαθέτει 125 δωμάτια με θέα στη θάλασσα. Έχει δική του οργανωμένη παραλία και ονειρικούς χώρους για παντός είδους εκδηλώσεις. Ήδη η νέα διοίκηση έχει αποφασίσει να γίνονται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου κοινωνικές εκδηλώσεις , ( γάμοι, βαπτίσεις, παιδικά πάρτυ) και διάφορα πολιτιστικά event.

Για το λόγο αυτό το ξενοδοχείο θα λειτουργεί όλο το χρόνο, αναβαθμίζοντας το επίπεδο φιλοξενίας στην πόλη της Καβάλας.

mouzenidis

Ο Χρίστος Ζαγγογιάννης έχει διατελέσει διευθυντής σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες στη Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη, Ζάκυνθο και Χίο. Εταίρος και συνεργάτης του κ. Ζαγγογιάνη είναι η με καταγωγή από Καβάλα, δικηγόρος Αθηνών Ειρήνη Βρανά, η οποία έχει διατελέσει Νομική Σύμβουλος σε ιδιωτική τράπεζα, με 25 ετή θητεία στο Νομικό Τραπεζικό Χώρο, με εξειδικευμένες σπουδές Εμπορικού & Ναυτικού Δικαίου σε πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία παράλληλα με την ενασχόληση της με τη τουριστική επιχειρηματικότητα εξακολουθεί να ασκεί την ελεύθερη δικηγορία, είναι μέλος του Δ.Σ του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας , εκπρόσωπος του ΤΆΙΠΕΔ και με παρελθόν στο χώρο του τουρισμού, δεδομένου ότι η οικογένειά της διέθετε ένα από τα καλύτερα camping της περιοχής την δεκαετία του 1980, το γνωστό Camping Irini.

Οι δυο τους με την στήριξη ομάδας επιχειρηματιών, προχώρησαν στην ίδρυση μίας νέας ξενοδοχειακής αλυσίδας στη χώρα μας η οποία στο πορτφολιο της θα περιλαμβάνει ξενοδοχεία τα οποία θα παρέχουν υψηλά στάνταρ παροχής υπηρεσιών.

Πηγή:www.money-tourism.gr

Προηγούμενο άρθροΆδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία… μνήμης ηχώ”: Παρουσιάση μουσικού αφιερώματος για την ελληνική επανάσταση του 1821
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη Τσαβούσογλου: Έτοιμη η Αθήνα να απαντήσει σε τυχόν πρόκληση – Το πρόγραμμα του Τούρκου ΥΠΕΞ