Σε θετική τροχιά βρίσκεται το Βιοτεχνικό Πάρκο Καβάλας όπου πλέον εγκαθίστανται επιχειρήσεις. Ο πρόεδρος του κ. Παύλος Τσουμάκης σημείωσε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από επιχειρηματίες να εγκατασταθούν σε αυτό και να επενδύσουν.

Αρχικά ανέφερε ότι “Πράγματι είμαστε σε θετική τροχιά. Έχουμε νέους επιχειρηματίες που θέλουν να επενδύσουν στον χώρο του ΒΙΟΠΑ. Επίσης δίδουμε λύσεις σε επιχειρηματίες που τα σχέδια τους δεν είναι πια να επενδύσουν εκεί οπότε η τελευταία τους σύμβαση πρέπει να τους απελευθερώσει.

Πλέον υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και από άλλους επιχειρηματίες να επενδύσουν οπότε αυτό μας κάνει ιδιαίτερα ευτυχείς. Μας κάνει όμως και να στεκόμαστε στα πόδια μας για να σχεδιάζουμε και το μέλλον του ΒΙΟΠΑ».

ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Και πρόσθεσε πως «Μέχρι στιγμής έχουμε μια επιχείρηση εγκατεστημένη ενώ 17 έχουν υπογράψει συμβάσεις.

Συμβάσεις είχαμε, αλλά δραστηριότητα δεν είχαμε. Τώρα γίνεται σχεδιασμός επενδύσεων. Όσο για τα οικονομικά μας, έχουν βελτιωθεί.

Πλέον εξυπηρετούμε τα χρέη μας. Είμαστε σε σωστή οικονομική κατάσταση, πολύ καλύτερη από αυτή που παραλάβαμε. Και πλέον υπάρχει διοίκηση. Είμαι άλλωστε χαρούμενος που είμαι μέλος της διοίκησης. Λειτουργούμε μεθοδικά, έχουμε την στήριξη των μετόχων, του Περιφερειάρχη κ. Μέττιου και του ΔημάρχουΚαβάλας κ. Μουριάδη και του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Δέμπα. Για το μέλλον έχουμε σχέδια και θα τα ανακοινώσουμε”.

Προηγούμενο άρθροΣέρρες: Πέθανε 45χρονος εκπαιδευτικός – Είχε ζητήσει να μην διασωληνωθεί
Επόμενο άρθροΠερίπου 620 άτομα φιλοξενούνται αυτήν τη στιγμή στη Δομή Ασημακοπούλου