Συνελήφθησαν τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 στη Θάσο, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Λιμεναρίων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας τρεις ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ενός συλληφθέντα τρεις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 133 γραμμαρίων κι ένα τσιγάρο κάνναβης. Ο δεύτερος συλληφθείς εντοπίστηκε να κατέχει στο σπίτι του δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 618 γραμμαρίων. Επίσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του τρίτου συλληφθέντα: ένα ολοκληρωμένο σύστημα για την καλλιέργεια φυτών σε εσωτερικό χώρο, αποτελούμενο από ανακλαστήρες, λαμπτήρες, μετασχηματιστή και χρονοδιακόπτες, εντός του οποίου καλλιεργούσε 6 φυτά κάνναβης, ύψους από 40 έως 60 εκατοστών, 11 δοχεία και 2 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 682 γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν 1.433 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 6 φυτά, ειδικός εξοπλισμός κι ένα τσιγάρο κάνναβης, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση Πασχαλίδη με τον Υφυπουργό Υγείας για Ογκολογική, Αιματολογική & ΔΙΕΚ του Γ.Ν. Καβάλας
Επόμενο άρθροΑπό σήμερα ως το τέλος του μήνα οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Καβάλας