Σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου στο Παληό Καβάλας προχωρούν οι κάτοικοι την Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 20:00 το απόγευμα στο ύψος της Εκκλησίας του Παληού με πρωτοβουλία του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου.

Οι κάτοικοι αγανακτισμένοι από τα αλλεπάλληλα τροχαία ατυχήματα που συμβαίνουν στον δρόμο του Παληού απαιτούν την λήψη μέτρων για την ασφάλεια τόσο την δική τους και των παιδιών που διασχίζουν καθημερινά τον δρόμο όσο και των διερχομένων οδηγών. Διαβάζουμε σχετικά στην ανακοίνωση που εξέδωσαν στα μέσα μαζικής δικτύωσης:

“Το κακό με την ασυδοσία στο δρόμο του Παληού έχει παραγίνει. Τα συχνά ατυχήματα και η πτώση των αυτοκινήτων επάνω στα κάγκελα και στα πεζοδρόμια δημιουργούν τρόμο σε όλους μας.

Αδυνατούμε να δεχθούμε πως δεν μπορεί να γίνει τίποτα και απλώς θα πρέπει να περιμένουμε το μοιραίο. Μας είναι πραγματικά αδιάφορο αν δεν υπάρχουν πόροι, ή αν δεν υπάρχει προσωπικό στην τροχαία για να αστυνομεύσει το δρόμο καλύτερα και ουσιαστικότερα.

Η διαδικτυακή ομάδα και ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου, καλούν τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, όλους τους κατοίκους του Παληού σε έναν ολιγόλεπτο συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου στο ύψος της εκκλησίας. Επίσης καλούμε τον διοικητή της τροχαίας, τη Δήμαρχο, τον νέο Δήμαρχο, τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Περιφερειάρχη να συσκεφτούν επιτόπου και να εξαγγείλουν άμεσα μέτρα.

Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και πρέπει να προλάβουμε πριν συμβεί κάτι μη αναστρέψιμο.”

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο του υποψηφίου βουλευτή Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Πασχαλίδη
Επόμενο άρθροΑπάντηση του Εργατικού Κέντρου Καβάλας στις δηλώσεις της Τάνιας Ελευθεριάδου