Από την Τετάρτη χθες τέθηκαν σε αναστολή όλοι οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί του Νοσοκομείου Καβάλας. Σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ντίνο Κλειτσιώτη αναγκάστηκε να υπογράψει 125 αναστολές εργασίας.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «δυστυχώς δεν ξεκίνησε καλά ο μήνας. Την Τετάρτη βρέθηκα στη δυσάρεστη θέση να υπογράψω 125 αναστολές εργασίας εργαζομένων στο Νοσοκομείο μας. Δυστυχώς δεν πείστηκαν για την αναγκαιότητα του εμβολίου. Άτομα τα οποία μας είναι άκρως απαραίτητα για τη λειτουργία του Νοσοκομείου, δυστυχώς έφυγαν γιατί δεν ήθελαν να εμβολιαστούν. Μας προξενεί μεγάλη εντύπωση αυτό. Υγειονομικοί που έζησαν όλους αυτούς τους μήνες της πανδημίας βλέποντας συνανθρώπους μας με συμπτώματα covid να φεύγουν από τη ζωή, βλέποντας τρεις συναδέλφους τους να φεύγουν από τη ζωή, δεν έχουν πειστεί από τους γιατρούς για να κάνουν το εμβόλιο.

Δυστυχώς αναγκάστηκα να υπογράψω 125 αναστολές εργασίας. Πενήντα είναι οι νοσηλεύτριες, που είναι άκρως απαραίτητες και δύσκολα θα τις αντικαταστήσουμε. Από το πρωί αυτήν τη διαδικασία κάνουμε. Όσον αφορά τις καθαρίστριες και το λοιπό προσωπικό, εκεί θα βρούμε εύκολα αντικαταστάτες. Θα δούμε το επόμενο διάστημα πώς θα ανταπεξέλθουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους που μένουν στο νοσοκομείο και θα πω ότι μείναμε πολύ λιγότεροι, θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ανταπεξέλθουμε. Με το φιλότιμο πιστεύω ότι όλοι οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να παρέχουμε καλές υπηρεσίες στον κόσμο».

ΕΝΤΑΣΕΙΣ

Για τις εντάσεις που υπήρξαν είπε ότι «δεν τις δημιούργησαν οι εργαζόμενοι. Τις δημιούργησαν οι γνωστοί- άγνωστοι που σε κάθε συγκέντρωση συμμετέχουν και προκαλούν ιστορίες. Οι Καβαλιώτες γνωρίζουν το ποιόν αυτών των ανθρώπων και δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω. Το αφήνω στην κρίση του κόσμου που είδε μέσα από τα βιντεάκια ποιοι είναι».

Τέλος, ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά το προσωπικό, γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό, φύλακες, δίνοντας την υπόσχεση ότι όλοι θα συνεχίσουν να παρέχουν καλές υπηρεσίες. Τα εξωτερικά ιατρεία λειτουργούν κανονικά, όπως και τα επείγοντα. Η μόνη επίπτωση της κατάστασης είναι να μην γίνουν κάποια προγραμματισμένα χειρουργεία.

Προηγούμενο άρθροΕπιχείρησε να ταξιδέψει παράνομα στη Γερμανία μέσω του Αερολιμένα Καβάλας με παραποιημένο έγγραφο
Επόμενο άρθροΣυλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, για την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη