ta-diatrofika-ofeli-tou-portokaliou

Σήμερα αλλα και την Δευτέρα 09.30-14.00 στο στάδιο της Καβάλας και στις Κρηνίδες στο παλιό Δημαρχείο θα γίνετε δωρεάν διανομή πορτοκαλιών.Σε καθε άτομο αντιστοιχούν 3,5 κιλά πορτοκάλια.Στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αρ. πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα διενεργηθεί διανομή πορτοκαλιών μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για της ανάγκες του ΤΕΒΑ.
Τα σημεία διανομής είναι οι Δήμοι που είτε είναι Επικεφαλείς Εταίροι είτε Εταίροι των Κοινωνικών Συμπράξεων. Ο Δήμος Καβάλας ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, θα πραγματοποιήσει το πρόγραμμα της δωρεάν διανομής πορτοκαλιών στους παρακάτω ωφελούμενους:
Α) Οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης που είναι κάτοικοι του Δήμου Καβάλας, οι οποίοι με την επίδειξη της παραπάνω κάρτας, μαζί με το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αριθμός μελών οικογένειας) θα παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα
Β) Οι δικαιούχοι του προγράμματος «Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής» ΤΕΒΑ που είναι κάτοικοι του Δήμου Καβάλας, οι οποίοι με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους, μαζί με το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αριθμός μελών οικογένειας) θα παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα
Γ) Οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Καβάλας (Δημοτική Ενότητα Καβάλας και Φιλίππων) με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.
Οι δικαιούχοι για δική τους διευκόλυνση να έχουν μαζί τους σακούλες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στον προαύλιο χώρο του Ανθή Καραγιάννη (πρώην Εθνικό Στάδιο) – Περιγιάλι Καβάλας, την Παρασκευή 22 και τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016 από τις 09:30π.μ. έως και τις 14:00μ.μ.

Προηγούμενο άρθροΔέν ψηφίστικε η άρση της ασυλίας του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δ.Εμμανουηλίδη
Επόμενο άρθροΠαναγιώτης Αρσονιάδης: Θα το καταψηφίσετε κύριε Τάκη Εμμανουηλίδη;;;