Σήμερα θα εμβολιαστούν οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Καβάλας και ήδη έχει παραληφθεί η σχετική εγκύκλιος. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας κ. Τάσος Ιωαννίδης επεσήμανε σε δηλώσεις του ότι η διαδικασία είναι προαιρετική. Πρόκειται για αδιάθετα εμβόλια και ο αριθμός τους είναι επαρκής.

Ο κ. Ιωαννίδης σημείωσε πως “Ήδη ήρθε η εγκύκλιος στα σχολεία. Αυτή ζητάει από τους εκπαιδευτικούς να δηλώσουν, όσο το επιθυμούν βέβαια, για να ξεκινήσει ο εμβολιασμός στα διάφορα εμβολιαστικά κέντρα σε όλη την χώρα.

Εδώ στην Καβάλα ήδη έχουν ενημερωθεί όλοι οι εκπαιδευτικοί για το τι μέλει γενέσθαι και από ό,τι γνωρίζω δηλώνουν στα σχολεία και στους διευθυντές τα ονόματα, με μια υπεύθυνη δήλωση και θα δρομολογηθεί η κατάσταση για το πότε θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός των εκπαιδευτικών.

Πάντως άμεσα θα γίνει και αυτό είναι που ζητούσαμε άλλωστε ως κλάδος. Πέρα από τα γρήγορα τεστ και τα άλλα τεστ που ακούμε τις τελευταίες ημέρες, εμείς ζητούσαμε εμβόλια γιατί αυτά θα σώσουν την κατάσταση».

ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΙΑΘΕΤΑ

Πρόσθεσε δε πως «Μιλάμε για εμβόλια που θα γίνουν από το πακέτο των αδιάθετων εμβολίων. Εμείς περιμένουμε να ξεκινήσουν. Το κλίμα είναι πολύ καλό, Εμείς συνεχίζουμε την τηλεκπαίδευση και περιμένουμε να δούμε πότε θα ανοίξουν τα δημοτικά σχολεία. Ακούγεται κάτι για 5 Απριλίου για Γυμνάσια και Λύκεια και εμείς περιμένουμε τις οδηγίες των ειδικών.

Βέβαια τα κρούσματα είναι πάρα πολλά και εμείς θα αναμένουμε τι θα γίνει αλλά το σίγουρό είναι ότι μένουμε στην τηλεκπάιδευση».

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησαν και πάλι οι εργασίες στον δρόμο της ΜΟΜΑ
Επόμενο άρθροΣωτήρης Παπαδόπουλος: Έχει πρακτική σημασία, σε μία περίοδο υγειονομικής και οικονομικής κρίσης για τη μείωση των δημοτικών ανταποδοτικών τελών