Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, στα γραφεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας, συνάντηση μεταξύ της Προϊσταμένης κ. Σταυρούλας Δαδάκη, της Προέδρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας κ. Κορίνας Χιώτη – Πρασσά, του Καλλιτεχνικού Διευθυντή κ. Θοδωρή Γκόνη, του Προέδρου του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Καβάλας κ. Σμαράγδου Κρεμύδα, της Γ. Γραμματέως κ. Πένυς Μαμαλιά και του Οργ. Γραμματέως κ. Μένιου Δημογέροντα.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η συζήτηση της ομόφωνης απόφασης που πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας για την πρόταση τοποθέτησης προσωρινής ράμπας, που θα εξυπηρετεί την ομαλή και ευκολότερη πρόσβαση των ατόμων με κινητικά προβλήματα, των εμποδιζόμενων αλλά και των ηλικιωμένων στην ορχήστρα του Αρχαίου Θεάτρου Φιλίππων, καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ Φιλίππων, πρόταση για την οποία έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον η κ. Δαδάκη.

Η Πρόεδρος κ. Κορίνα Χιώτη – Πρασσά, με μεγάλο σεβασμό στις ανάγκες των συμπολιτών μας και πιστεύοντας ότι ο Πολιτισμός και οι Τέχνες είναι για όλους, δηλώνει ότι το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας θα προχωρήσει στην άμεση τοποθέτηση της προσωρινής ράμπας.

Προηγούμενο άρθρο«Οι ανισότητες παράγουν ανασφάλεια», σημείωσε από την Καβάλας ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης- Video
Επόμενο άρθροΓεωτεχνικό Επιμελητήριο ΑΜΘ: Χρειάζεται παράταση των συμβάσεων των εργαζομένων στο Εθνικό Κτηματολόγιο