Μετά τα επιπλέον μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, έχουν μειωθεί και τα δρομολόγια στα αστικά ΚΤΕΛ Καβάλας, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο νέας τροποποίησης από την Πέμπτη.

“Έχουμε κρατήσει τις τέσσερις μεγάλες γραμμές. Του Βύρωνα, της Κηπούπολης, του Αγίου Λουκά και του νοσοκομείου. Το πρωί όλα είναι ανά μία ώρα, με εξαίρεση του νοσοκομείου όπου μέχρι το μεσημέρι είναι ανά μισή ώρα και το απόγευμα όλα ανά ώρα. Οι γραμμές του Προφήτη Ηλία, των νεκροταφείων και της Τσολάκη γίνονται μόνο τις καθημερινές μέχρι τις 19.30 για Τσολάκη, μέχρι τις 21.00 για Προφήτη Ηλία και των νεκροταφείων μέχρι τις 13.30 το μεσημέρι. Ανα δύο ώρες τα αστικά για νεκροταφεία, ανά μία περίπου ώρα του Προφήτη Ηλία και η Τσολάκη ανά δύο ώρες” δηλώνει ο πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛ, Γιάννης Χαλεπιάδης.

“Υπάρχει επικοινωνία με την Πολιτική Προστασία και με τους εργαζομένους του νοσοκομείου, τους οποίους εξυπηρετούμε πρωί, μεσημέρι και βράδυ για τις αλλαγές της βάρδιας. Οι άσκοπες μετακινήσεις των προηγούμενων ημερών έχουν κοπεί. Καταμετρούμε όλες τις γραμμές και τα δρομολόγια και αν χρειαστεί να κάνουμε και αραίωση θα κάνουμε. Όλο αυτό είναι κόστος. Θα κρατήσουμε πρωινά, μεσημεριανά, βραδινά που είναι για τις μετακινήσεις των εργαζομένων. Αυτό θα το δούμε από την Πέμπτη.

Για τις Κυριακές και τις αργίες υπάρχει ένα λεωφορείο ανά γραμμή.

Τα δρομολόγια είναι αναρτημένα σε όλες τις στάσεις.

Ακούστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, Γιάννης Χαλεπιάδης στο Lobby 101.8 το πρωί της Τρίτης (24/3) από το 1.36.50 έως 1.42.36

Δείτε εδώ αναλυτικά:

 

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: Τα κρούσματα στον Έβρο για Τρίτη 24.03
Επόμενο άρθροΔιάγγελμα της Προέδρου της Δημοκρατίας στον ελληνικό λαό στις 20.00