Πυροβολισμοί σημειωθήκαν σε beach bar στην Καβάλα και συγκεκριμένα στην παραλία των Αμμολόφων, το απόγευμα της Τετάρτης 1 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρία άτομα έχουν τραυματιστεί και έχουν οδηγηθεί στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα άρχισαν όταν επτά άτομα, τα οποία πιθανότατα ανήκουν στον κόσμο της νύχτας, ήρθαν σε συμπλοκή. Κάποια στιγμή ένας από τους επτά, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, τράβηξε όπλο και έριξε και στους τρεις στα πόδια τραυματίζοντάς τους.

Κάποια από τα άτομα διέφυγαν με αυτοκίνητα και οι Αρχές, που έφτασαν στο σημείο, έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι θαμώνες του beach bar κάλεσαν την Αστυνομία.

Ενημέρωση από το Νοσοκομείο Καβάλας: 3 είναι συνολικά οι τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Σύμφωνα με τον διοικητή Κωνσταντίνο Κλειτσιώτη οι δύο είναι ελαφρά τραυματισμένοι στο πόδι τους ενώ ο τρίτος είναι πιο βαριά τραυματισμένος. Ωστόσο δεν φαίνεται για την ώρα να διατρέχει κίνδυνος για την ζωή του.

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζεται η διενέργεια δωρεάν Rapid Test στο Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου της ΠΕ Καβάλας
Επόμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: Παράνομος και επικίνδυνος σκουπιδότοπος – “κυνοκομείο” στο Περιγιάλι με ευθύνη της διοίκησης του Δήμου Καβάλας!