Το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Καβάλας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας του φορέα, βασιλόπιτα που ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Φιλίππων Νεαπολέως και Θάσου κ.κ. Στέφανος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως επίσης διοικήσεις σωματείων, συνεργάτες του Εργατικού Κέντρου, ο  πρώην Πρόεδρος Παναγιώτης Τιάκας και άλλοι. Με την ευκαιρία μίλησε στους παρευρισκόμενους ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κώστας Ποδάρας.  Ο ίδιος επικεντρώθηκε στο μεγάλο πρόβλημα του Ν. Καβάλας, αυτό της ανεργίας. Όπως είπε η ανεργία σήμερα στο Ν. Καβάλας αγγίζει – όπως σχολίασε χαρακτηριστικά – το τρομαχτικό ποσοστό του 35%.

Στην ομιλία του ο Κώστας Ποδάρας άσκησε κριτική στην πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση, η οποία όπως είπε δεν δημιουργεί μόνιμες θέσεις εργασίας αλλά ευνοεί την μαύρη εργασία.

Στις ημέρες μας συμπλήρωσε αυξάνονται οι εποχιακοί και οι μερικώς ασχολούμενοι ενώ όπως είπε το κράτος κυνηγά όσους χρωστούν. Βάζουν φόρους κατήγγειλε και πρόσθεσε ότι δεν ελέγχουν την παραγωγή.

Καλά λόγια για το έργο του ΕΥΚ είπε στον σύντομο χαιρετισμό του ο Μητροπολίτης Στέφανος

Προηγούμενο άρθροΥπουργείο Εσωτερικών: Έργα υποδομής στο Περιγιάλι με χρήματα της ΣΑΤΑ και του «Φιλόδημου»
Επόμενο άρθρο0-2 κέρδισε ο ΑΟΚ τον Κεραυνό Πέρνης σε «βουρκομένο» γήπεδο