Ιστορικό ποσοστό πέτυχε η παράταξη η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ), με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό, στις εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή για την ανάδειξη των συλλογικών οργάνων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΤΕΕ, πρόκειται για το μεγαλύτερο, ιστορικά, ποσοστό οποιασδήποτε παράταξης τις τελευταίες 4 δεκαετίες, τουλάχιστον από το 1990, με το ισχύον εκλογικό σύστημα.

Σε επίπεδο Ανατολικής Μακεδονίας η ΔΜΚ ήρθε πρώτη με ποσοστό 45,27%.

Σε ανακοίνωση του ο Απόστολος Παυλίδης αναφέρει:

Η νίκη είναι μεγάλη και εντυπωσιακή!

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους τους συναδέλφους που μας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους και στηρίζοντας την προσπάθειά μας, ανέδειξαν την ΔΚΜ – Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών στην 1η θέση!

Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω την υπέροχη αυτή ομάδα μηχανικών της ΔΚΜ – Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών Ανατολικής Μακεδονίας για τη συντονισμένη και ουσιαστική συνεργασία μας.

Θέλω να αγκαλιάσω ένα – ένα τα μέλη της ομάδας των Δραμινών συναδέλφων που κατάφεραν με ξεχωριστή αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα να εκτοξεύσουν την απήχηση της ΔΚΜ, επανιδρύοντας ουσιαστικά την παράταξη στο Νομό Δράμας.

Είμαστε έτοιμοι, Καβαλιώτες και Δραμινοί, να αγωνιστούμε ΜΑΖΙ για τη δρομολόγηση προτάσεων και λύσεων που βελτιώνουν την καθημερινότητα των μηχανικών και καλλιεργούν προοπτικές ανάπτυξης για τον τόπο μας.

Προηγούμενο άρθροΗ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας πήρε τη νίκη και «έσπασε» το αήττητο του Γ.Σ. Φαρσάλων…
Επόμενο άρθροΔιακοπή υδροδότησης στη Καβάλα την Τρίτη- Δείτε τις οδούς