Την πρόταση να μετατραπεί το γυάλινο κτίριο του παλιού νοσοκομείου Καβάλας σε κέντρο υποδοχής κορωνοϊού έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Σωτήρης Παπαδόπουλος. Ο κ. Παπαδόπουλος έγραψε: “Το γυάλινο κτίριο να μετατραπεί σε κέντρο υποδοχής κρουσμάτων Covid-19. Διπλό το κέρδος, αφενός είναι ευκαιρία να αξιοποιηθεί το κτίριο και αφετέρου θα λειτουργήσει εύρυθμα το νοσοκομείο Καβάλας.  Το προλαμβάνειν κάλλιον του θεραπεύειν”.

Για το παραπάνω, μίλησε ο Σωτήρης Παπαδόπουλος το πρωί της Δευτέρας στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8: “Το παλιό νοσοκομείο και το γυάλινο κτίριο αποτελεί έρμαιο των καιρικών συνθηκών και παραβατικών συμπεριφορών. Είναι ευκαιρία με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου τα χρήματα που δίνονται για την υγεία ώστε να το αξιοποιήσουμε και ταυτόχρονα να συνεχίσουν στο πάνω νοσοκομείο τα προβλήματα με τα κρούσματα κορωνοϊού. Είναι θέμα του υπουργείου. Δεν μπορούν να αποσαφηνίσουν το ιδιοκτησιακό καθεστώς του νοσοκομείου. Είναι ένα στολίδι που θα μπορούσε να αναβαθμίσει την περιοχή. Τώρα πρέπει να αδράξουμε αυτή την ευκαιρία και εφόσον έχουμε τα προβλήματα του κορωνοϊού να χρησιμοποιηθεί ως κέντρο πρώτης εισόδου ή ελέγχου ύποπτων κρουσμάτων”.

Επίσης ο κ. Παπαδόπουλος έκανε λόγο για τις Γαλάζιες Σημαίες στον δήμο Καβάλας, ασκώντας κριτική χαρακτηρίζοντας “απαράδεκτο να μην έχουν Γαλάζιες Σημαίες οι δημοτικές παραλίες” και ζήτησε να δοθούν εξηγήσεις από την διοίκηση του δήμου για ποιον λόγο δεν κρίθηκαν κατάλληλες για να τοποθετηθούν οι Γαλάζιες σημαίες.

Ακούστε όσα δήλωσε ο Σωτήρης Παπαδόπουλος στο Lobby 101.8 από το 1.17.10

Προηγούμενο άρθρο“Το δίλημμα ενός αόρατου εχθρού” γράφει ο Γιώργος Τσακίρης
Επόμενο άρθροΜετά την μπόρα ουράνιο τόξο στον Αμυγδαλεώνα