Άμεση και θετική η ανταπόκριση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρ. Μέτιου

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης επικοινώνησε σήμερα, Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021, με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, κ. Χρ. Μέτιο, στον οποίο πρότεινε να εντάξει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (Π.Ε.Π.) της Περιφέρειας την προμήθεια τουλάχιστον ενός περιπολικού σκάφους, κατάλληλα διαμορφωμένου με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό για το νησί της Θάσου.

Ο Περιφερειάρχης ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση και άμεσα αναμένεται να ξεκινήσουν οι σχετικές διαδικασίες, με συνεννόηση των Διαχειριστικών Αρχών της Περιφέρειας και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Το περιπολικό σκάφος, το κόστος του οποίου υπολογίζεται γύρω στα 500.000 ευρώ, αναμένεται να ενισχύσει τα μέγιστα τις επιχειρησιακές δυνατότητες των στελεχών του Λιμενικού Σώματος, συμβάλλοντας παράλληλα στην ασφαλή μεταφορά ασθενών – ακόμα και με βαριά περιστατικά – από τη Θάσο στην Καβάλα και την ηπειρωτική Ελλάδα.

Με αυτόν τον τρόπο θα λυθεί ένα μακροχρόνιο πρόβλημα όσον αφορά τη διευκόλυνση διακομιδής ασθενών – ντόπιων και τουριστών – από το νησί.

Προηγούμενο άρθροΑνοίγει νέος κύκλος στη σχέση του Νίκου Παππά με τον Αλέξη Τσίπρα -Τι άλλαξε
Επόμενο άρθροΔίνουν και παίρνουν τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού… made in Βουλγαρία