Προχωρά η συνένωση του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου (ΕΟΣ) με τον Σύλλογο Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καβάλας (ΣΧΟΚ), δύο ορειβατικών – αθλητικών συλλόγων και η υπόθεση πλέον είναι στον δικηγόρο. Σύμφωνα με το μέλος του ΕΟΣ κ. Γιάννη Πρασίνη το κλίμα είναι άριστο και μάλιστα κάνουν δράσεις από κοινού.

Ο κ. Πρασίνης σημείωσε πως “Προχωράει το έργο της ένωσης και όλα τα παιδιά θέλουν αυτό να συμβεί. Είμαστε στο τέλος, απαιτεί ενέργειες από δικηγόρο πια η όλη προσπάθεια, οπότε περιμένουμε να γίνει η οριστική κοινοποίηση.

Εμείς δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Μιλάμε για μικροοργανισμούς όμως οπότε και οι διάφορες κόντρες μπορεί να μας επηρεάσουν. Από εκεί που δεν το περιμένεις βρίσκεσαι εμπρός σε εξελίξεις. Εμείς όμως όλα αυτά θα τα αφήσουμε στο παρελθόν.

Ο Σύλλογος θα γίνει ένας, θα είναι ενιαίος και θα πάμε όπως παλιά για να είναι και πιο δυνατός”

ΠΕΡΙ ΔΡΑΣΕΩΝ

Αναφορικά με δραστηριότητες ο ίδιος σχολίασε ότι “Κάποιες δραστηριότητες γίνονται ενώ αυτό το Σαββατοκύριακο θα κάνουμε άλλη μια κοινή εξόρμηση στην Ήπειρο. Πήγαμε Ροδόπη, θα πάμε Ήπειρο μια και όλα αυτά βοηθούν και στην σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ μας. Είχαμε αποφασίσει από πέρσι να πηγαίνουμε από κοινού στις εξορμήσεις μας για να υπάρχουν περισσότερες επαφές.

Προσωπικά είμαι χαρούμενος μια και μετά τη διάσπαση του συλλόγου που είδα βλέπω την ένωση να έρχεται. Ήρθε η ώρα των παλιών να δώσουν βήμα στους νέους”.

Προηγούμενο άρθροΚαθυστερεί ο ΤΑΡ την εκπόνηση μελέτης για την υδροδότηση Φιλίππων
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: «Φρένο» στα κρούσματα προσπαθεί να βάλει η κυβέρνηση – Τι εξετάζεται μετά το νυχτερινό lockdown και τη μάσκα παντού