Η Πρόεδρος, κυρία Αναστασία Τζαμπαζλή και το Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι, για πρώτη φορά μέσω της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας «anynet», ολοκληρώθηκε πρόσφατα η σύνδεση ανήλικων φιλοξενούμενων του Κέντρου με Υποψήφια Θετή Οικογένεια.

Παράλληλα προετοιμάζονται και άλλες παρόμοιες συνδέσεις, ενώ στο πλαίσιο αυτό, το Κ.Κ.Π.Π.Α.Μ.Θ. συνεχίζει την υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε ΥΑΓ/ΥΘΓ (ενταγμένους στο Εθνικό Μητρώο Υποψηφίων Αναδόχων και Θετών Γονέων αντίστοιχα), σε σύμπραξη με την Περιφέρεια και σύμφωνα με το μνημόνιο συνεργασίας των δύο φορέων.

Τη δεδομένη στιγμή πραγματοποιείται η διεξαγωγή του έκτου εκπαιδευτικού προγράμματος και ήδη προγραμματίζεται η υλοποίηση του έβδομου εκπαιδευτικού προγράμματος.

Σύμφωνα με το Ν. 4538/2018 (ΦΕΚ 85 Α΄/16-5-2018) και τη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου, επιλαμβάνεται και υποστηρίζει τις εξελίξεις: α) σε προτάσεις σύνδεσης ανηλίκων παιδιών, φιλοξενούμενων στα Παραρτήματα του Κέντρου, με εγκεκριμένους ΥΑΓ/ΥΘΓ και β) σε προτάσεις σύνδεσης των αιτήσεων ΥΑΓ/ΥΘΓ οι οποίες υποβλήθηκαν στο Κέντρο, με ανήλικα παιδιά που είναι εγγεγραμμένα στο Εθνικό Μητρώο Ανηλίκων.

kkppamth

Προηγούμενο άρθροΟ Δήμαρχος Θάσου για την ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Θάσου
Επόμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: Να αναβαθμιστεί το Δημοτικό Στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” – Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη