Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν οι 3 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας το μεσημέρι αναφερόμενοι σε μία σειρά τοπικών θεμάτων. Αρχικά ο κ. Μορφίδης μίλησε για την συνάντηση τους στο Νοσδοκομείο και τα προβλήματα που διαπίστωσαν ενώ μίλησε και για τα ραντεβού με τον κ. Σπίρτζη για σημαντικά θέματα όπως ο κόμβος Ορφανίου, ο κάθετος άξονας Ελλάδας Βουλγαρίας αλλά και τα Τενάγη των Φιλίππων. 

Στο προσφυγικό αναφέρθηκε εκτενώς ο Δ. Εμμανουηλίδης μιλώντας για την διαχείρηση της απίστευτης προσφυγικής κρίσης από την ελληνική κοινωνία που αποτελεί παγκόσμιο παράδειγμα ενώ υπογράμμισε και τις αδυναμίες της πολιτείας να ανταπεξέλθει στο πρωτοφανές κύμα μεταναστευτικών ροών. Άφησε δε αιχμές για μη συνεργασία της κεντρικής διοίκησης και της Τ.Α.

 
Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην κατάργηση του ΕΦΚ στη ΒΦΛ τονίζοντας πως ήταν μία απόφαση για μία σημαίνουσας σημασίας για την οικονομία της χώρας βιομηχανία. Συμπλήρωσε δε πως η τροπολογία έγινε με προυπόθεση να μην θιγούν οι μισθοί των εργαζομένων και να παρέχει η εταιρία φθηνό λίπασμα στους συνεταιρισμούς της Καβάλας.

Σε θέματα της Θάσου αναφέρθηκε τέλος ο Γ. Παπαφιλίππου μιλώντας κυρίως για τις παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ακτοπλοική γραμμή Πρίνου Καβάλας αλλά και την εγκατάσταση στο νησί μετά από πολλά χρόνια σταθμού του ΕΚΑΒ.

Προηγούμενο άρθροΚομοτηνή: Χαρτογράφηση σημείων πρόσβασης για ΑμεΑ, από την ομάδα Prosvasis και τον ΠΕΡΠΑΤΩ
Επόμενο άρθροΞεκίνησε το έργο καταπολέμησης κουνουπιών απο την περιφέρεια ΑΜΘ