Χωρίς προβλήματα διεξήχθησαν οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ Καβάλας για την εκλογή νέου προέδρου. Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΚΙΝΑΛ κ. Παναγιώτη Μαμτσαδέλη, η διαδικασία εξελίχθηκε άψογα με 80% τουλάχιστον συμμετοχή ψηφοφόρων.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «όλα κύλησαν ομαλά, άψογα θα έλεγα. Η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική και τη δεύτερη Κυριακή. Φτάσαμε νομίζω στο 80% της αρχικές προσέλευσης, είχαμε δηλαδή γύρω στους 2700 ψηφοφόρους, ενώ την πρώτη Κυριακή είχαμε περίπου 3300. Ήταν μια πολύ σημαντική μέρα και ξημέρωσε άλλη μία ακόμη πιο σημαντική για μας. Έχουμε νέο αρχηγό, με μία καθαρή νίκη και ισχυρή εντολή. Είναι πολλά τα στοιχήματα που πρέπει να κερδίσουμε. Όλος αυτός ο κόσμος που ήρθε για να ψηφίσει και να εκλέξει τον αρχηγό μας, μας άφησε κι ένα ισχυρό μήνυμα. Αυτό μεταφράζεται στο τρίπτυχο ανανέωση- ενότητα- πολιτική αυτονομία. Αυτό πρέπει να διαφυλάξουμε και να υπηρετήσουμε. Και στο δρόμο που βάδισε ο Φώφη Γεννηματά δημιουργώντας το Κίνημα Αλλαγής, πρέπει να συνεχίσουμε με τον νέο αρχηγό, τον Νίκο Ανδρουλάκη. Αυτά πρέπει να κρατήσουμε.

Η διαδικασία της δεύτερης Κυριακής ήταν πιο ομαλή και γρήγορη από την πρώτη. Δεν είχαμε ούτε το αντίτιμο των 3 ευρώ, ούτε τις αιτήσεις. Ο κόσμος ταλαιπωρήθηκε πολύ λιγότερο οπότε θεωρώ πως εν τέλει τα πήγαμε εξαιρετικά».

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ

Για την επόμενη μέρα είπε ότι «σίγουρα είναι πιο αισιόδοξη. Προδιαγράφεται ένα καλύτερο μέλλον. Απαιτείται ένα χρονικό διάστημα στο οποίο πρέπει να δοθεί πίστωση χρόνου στον νέο αρχηγό. Το κόμμα υπάρχει, δεν θα δημιουργηθεί από τη αρχή. Θα συνεχιστεί. Ωστόσο ορισμένα πράγματα θα αλλάξουν. Και στη Βουλή και στο Κόμμα. Πρέπει να δώσουμε πίστωση χρόνου στον Νίκο Ανδρουλάκη. Να στηρίξουμε την προσπάθειά του με κάθε μας δύναμη και θεωρώ πως θα πάμε πολύ καλά».

Προηγούμενο άρθροΣυνεδριάζει αύριο η Τουριστική Επιτροπή Προβολής Καβάλας για το 2022
Επόμενο άρθροΤην ανάγκη των εμβολιασμών τονίζει ο Ευάγγελος Καμπουρίδης