Έχουν διαρραγεί οι ψυχικοί δεσμοί μεταξύ γιατρών και όλου του προσωπικού του Νοσοκομείου όπως δηλώνει το μέλος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Ξενοφών Κροκίδης.

«Πράγματι δήλωσα ότι έχουν ψυχρανθεί οι σχέσεις μας και αυτό το πρόβλημα μας έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες. Ένας από αυτούς το σύνδρομο εξουθένωσης, 10 χρόνια υπερβολική δουλειά ιδίως σε ειδικότητες που έχουν πολλή δουλειά. Φτάσαμε λόγω φόρτου εργασίας να υπάρχουν γιατροί με προβλήματα υγείας.

Επίσης τη 10ετία της κρίσης και δη της πολυεπίπεδης κρίσης συνταξιοδοτήθηκαν και πολλές εμβληματικές μορφές του νοσοκομείου μας που αν θέλετε λειτουργούσαν σαν αμορτισέρ σε περίπτωση προβλημάτων.

Από την άλλη υπάρχουν πολλές δικαστικές εκκρεμότητες μέσα στο Νοσοκομείο και αυτό βαθαίνει αυτό το χάσμα μεταξύ των συναδέλφων.

Να πω ότι και αποφάσεις της διοίκησης και της ΔΥΠΕ συνέτειναν σε αυτό όπως για παράδειγμα η απόφαση επιλογής και ανάθεσης επιστημονικής ευθύνης σε ορισμένα τμήματα.

Όλα αυτά έφεραν ως αποτέλεσμα να έχουν σπάσει οι ψυχικοί δεσμοί παλαιότερων και νεώτερων και αυτό είναι κάτι το οποίο το βιώνει όποιος είναι μέσα στο νοσοκομείο».

Εφημερίδα Καβάλα

Προηγούμενο άρθροΒαρύτητα στον τουρισμό δίνει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας Θεόδωρος Παπαδόπουλος
Επόμενο άρθρο«Οι ανισότητες παράγουν ανασφάλεια», σημείωσε από την Καβάλας ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης- Video