Τελέστηκε αγιασμός την Δευτέρα 08 Φεβρουαρίου 2016 στο 2ο Γυμνάσιο Χρυσούπολης με κάθε επισημότητα , παρουσία του Δημάρχου Νέστου ,Δημοτικών Συμβούλων και των αρμόδιων σχολικών επιτροπών .Στο Νεοσύστατο Γυμνάσιο θα στεγάζονται 152 μαθητές από Χρυσοχώρι, Ερατεινό και Χρυσούπολη , οι οποίοι συγκροτούν συνολικά επτά σχολικά τμήματα, ενώ του χρόνου τα σχολικά τμήματα θα γίνουν εννιά.

Σχετικά με το αν υπάρχουν προβλήματα στη λειτουργία του 2ου Γυμνασίου, η πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής στο Δήμο Νέστου κ. Ψυλλίδου, απάντησε πως «υπάρχουν ορισμένες ελλείψεις, όπως σε όλες τις σχολικές μονάδες.

Υπολείπεται να τοποθετηθεί ο εξοπλισμός της αίθουσας μουσικής και το κυριότερο πρόβλημα είναι η κάλυψη των αναγκών του εργαστηρίου της Πληροφορικής.

Δεν υπάρχει δίκτυο πληροφορικής.

Καθοριστικό ρόλο στη λειτουργία του 2ου Γυμνασίου είχε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου που εδώ και 2 χρόνια με το δικό του τρόπου και με προσωπικές παρεμβάσεις του προέδρου του, τόσο στο Δήμο αλλά και στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή στη Καβάλα κατάφερε το θέμα να προχώρηση με ποιο εντατικούς ρυθμούς σε στιγμές πλήρες απραξίας.

  
Στο αγιασμό παρευρέθη η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ Παναγιώτα Παπαδοπούλου.

Πηγή:chrysoupolinews.wordpress.com

Προηγούμενο άρθροΚοπή βασιλόπιτας για το 2016 στον Ροταριανό Όμιλο Θάσου
Επόμενο άρθροΞάνθη: Διάσωση κυνηγετικού σκύλου που έπεσε σε χαράδρα