Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 17:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Golden Age Hotel πραγματοποιήθηκε από τις Εκδόσεις Παπαζήση η παρουσίαση των δυο πρόσφατα εκδοθέντων βιβλίων του Αρχιμανδρίτη π. Αποστόλου Καβαλιώτη με τίτλο “Θυμήσου Ποσο Πολυ Μου Έλειψες” και “Ενα Μήνυμα Για Σενα”.

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριαδης, η Διευθύνουσα του ΟΛΚ Άννυ Θυσιάδου, ο Υφυπουργός Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας Κώστας Φραγκογιάννης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Νίκος Σουλίδης και η Πρόεδρος ΔΣ κέντρου κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ κ. Αναστασία Τσαμπαζλή.

Ο Αρχιμανδρίτης – Συγγραφέας Απόστολος και η Διευθύντρια Εκδόσεων κ. Κατερίνα Μάρκου, υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους, μεταξύ αυτών ήταν : Οι Εφοπλιστές κ.κ. Λεμονίδης, Παπαχριστίδης, Λαιμός, Διαμαντόπουλος, Λιβανός, Σαρακάκης, ο Μητροπολίτης Θηβών και εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευρίπου, οι Υπουργοί : Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλος, Υγείας κ. Γκάγκα, Τουρισμού κ. Θεοχάρης, η Υφυπουργός κ. Μακρή, οι Γενικοί Γραμματείς κ. κ. Διδασκάλου, Σκάλκος, Παναγιωτόπουλος, Φραγκογιάννης, Δημητριάδης, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Μπακογιάννης, ο Δήμαργος Καβάλας κ. Μουριάδης, ο Δήμαρχος Λειβαδιάς, ο τ. Υπουργός κ. Παύλος Γερουλάνος, η Δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα, η Ηθοποιός κ. Κάρμεν Ρουγκέρη, η Εικονογράφος κ. Καίτη Μακρή, η Πρόξενος της Κένυας κ. Πανταζοπούλου, ο τ. Πρέσβης του Βελγίου κ. Μάρκ Βάντερ Ίγκ, την Διευθύντρια της HELMEPA κ. Όλγα Σταυροπούλου, η Πρόεδρος των Special Olympics κ. Δεσποτοπούλου, η Διευθύνουσα του Λιμένος Καβάλας κ. Θυσιάδου, η Διευθύνουσα Παιδόπολης Καβάλας κ. , η Πρόεδρος ΔΣ κέντρου κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ κ. Τζαμπαλή Αναστασία, ο Αντιπρόεδρος Δημωφέλειας Καβάλας κ. Σαουλίδης, τον Πρέδρο του Ερυθρού Σταυρού κ.Αυγερινό, τους καθηγητες των πανεπιστημίων ΕΚΠΑ & Κρήτης, τους Πρόξενους & τους Πρεσβευτές των ΗΕ και πλήθος κόσμου.

Προηγούμενο άρθροΚορωνοϊός: Στον εισαγγελέα δύο δικογραφίες για 20 αντιεμβολιαστές- Σύλληψη 52χρονου Καβαλιώτη
Επόμενο άρθροΟ Φυσιολατρικός Όμιλος του Δήμου Παγγαίου “Planet” στην χιονισμένη κορυφή του Μενοικίου