Ο Χριστόδουλος Τοψίδης ανακοίνωσε και επίσημα πλέον την κάθοδό του ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στη Λέσχη Κομοτηναίων. Το όνομα του συνδυασμού είναι “Περιφερειακή Σύνθεση”.

Το παρόν έδωσαν στην παρουσίαση του συνδυασμού οι: Θόδωρος Μαρκόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αργύρης Πατακάκης Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης-Αντιπεριφερειάρχης, Στέλιος Μωραΐτης-πρόεδρος Επιμελητηρίου Ξάνθης, Γιάννης Παναγιωτίδης-αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Καβάλας, Κώστας Εξακουστός-περιφερειακός σύμβουλος, Μιχάλης Αμοιρίδης-περιφερειακός σύμβουλος.

«Σε αυτούς που με ρωτούν γιατί κατεβαίνω υποψήφιος, απαντώ πως δεν με εκφράζει η τωρινή κατάσταση και δεν συμβιβάζομαι μαζί της», τόνισε με έμφαση στην ομιλία του ο κ. Τοψίδης.

Σύμφωνα με όσα τόνισε ο κ. Τοψίδης, ο συνδυασμό είναι μαχητικός και αποτελείται από μια ομάδα ικανών ανθρώπων , οι οποίοι καλούνται να λύσουν προβλήματα, να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τα πλεονεκτήματα της ΑΜ-Θ, με στόχο την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την κοινωνική συνοχή, σε μια περιφέρεια κόμβο συνδυαστικών αγορών και διαμετατακομιστικό κέντρο, πρότυπο σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Την παρουσίαση παρακολούθησαν και απλοί πολίτες αλλα και δημοσιογράφοι απο ολη την περιφέρεια ΑΜΘ καθώς είναι η πρώτη επίσημη παρουσίαση συνδυασμού για την Περιφερεια.

Προηγούμενο άρθροΕπείγουσα μεταφορά μοσχευματος απο την Καβάλα με αεροσκάφος της πολεμικής Αεροπορίας
Επόμενο άρθροΤροχαίο υλικών ζημιών στον Άγιο Σίλα