Την 16η Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Λεωνίδα Καστανά επισκέφθηκε τις περιοχές Πλατανοτόπου, Μουσθένης, Μεσορόπης, Ποδοχωρίου και Ακροποτάμου και συναντήθηκε με παραγωγούς αμπελιών, οι καλλιέργειες των οποίων υπέστησαν σημαντικές ζημίες λόγω ακραίου ψύχους που σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Μετά το τέλος της επίσκεψης ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε τα εξής: «Ακόμη μια χρονιά, δυστυχώς, ο αγροτικός κόσμος της περιοχής του Δήμου Παγγαίου επλήγη από τις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Πράγματι, ο παγετός των τελευταίων ημερών έχει προκαλέσει εκτεταμένες και βαρύτατες ζημίες στην αγροτική παραγωγή. Ήδη έχουν ανοίξει οι διαδικασίες των αναγγελιών των ζημιών, ενώ επικοινώνησα άμεσα με την προϊσταμένη του ΕΛΓΑ Καβάλας και ζήτησα να επιταχυνθούν οι διαδικασίες οριοθέτησης των εκτάσεων και να γίνουν αντικειμενικές και δίκαιες εκτιμήσεις, ώστε να αποζημιωθούν άμεσα οι πληγέντες παραγωγοί».

Προηγούμενο άρθροΠαρεμβάσεις και καλλωπισμός πλατειών στο Δήμο Νέστου
Επόμενο άρθροΤο Σωματείο Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Λαϊκών Αγορών Καβάλας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» ζητά δίκαιη κατανομή των θέσεων της Λαϊκής Αγοράς