Στο κόκκινο είναι ο Νομός Καβάλας σε ό,τι αφορά τα κρούσματα του κορωνοϊού. Χθες στο Νοσοκομείο νοσηλευόντουσαν 79 άτομα. Σύμφωνα με τον Διοικητή του κ. Ντίνο Κλειτσιώτη επιβάλλεται να εμβολιαστούν άπαντες για να αντιμετωπιστεί η πανδημία, ενώ χαρακτήρισε το εμβόλιο δώρο για τον αγώνα που δίνεται.

Συγκεκριμένα είπε ότι «τα κρούσματα το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί στην ΠΕ. Καβάλας και είναι σε υψηλά νούμερα. Δυστυχώς τις τελευταίες μέρες έχουμε και αρκετές εισαγωγές. Έχουμε φτάσει σε υψηλά νούμερα και στην κλινική μας. Σήμερα, Δευτέρα, έχουμε 79 ασθενείς. Στη ΜΕΘ έχουμε σταθερά εδώ και μέρες 7 ασθενείς. Θέλω να πιστεύω ότι σήμερα (σ.σ. χθες) θα γίνουν αρκετά εξιτήρια. Φαίνεται ότι τις τελευταίες 10 μέρες έχει ξεφύγει η κατάσταση και γι’ αυτό θα πω για πολλοστή στους συμπολίτες μου να είναι όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί. Πρέπει να κάνουμε απλά πράγματα τα οποία γνωρίζουμε καλά εδώ και 13 μήνες. Είναι απαραίτητη η χρήση της μάσκας και η τήρηση των μέτρων υγιεινής».

ΕΜΒΟΛΙΟ

Πρόσθεσε ότι «στο Νοσοκομείο κάνουμε αρκετά εμβόλια και όχι μόνο εδώ. Και εδώ θα παρακαλέσω τους συμπολίτες μου να κάνουν το εμβόλιο. Να μπουν στην πλατφόρμα και να δηλώσουμε τον εμβολιασμό μας. Το επόμενο διάστημα θα έρθουν εκατομμύρια εμβόλια στην Ελλάδα. Θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό το δώρο της επιστήμης στον άνθρωπο και να τα κάνουμε. Αυτό θα μας βάλει από την υγειονομική κρίση που περνάμε εδώ και 13 μήνες. Είναι ένα δώρο που πρέπει να εκμεταλλευτούμε και όχι να ακούμε διάφορους που είναι αρνητές και τα να ακούμε τα παράλογα που λένε. Από τη στιγμή που έχουν ανοίξει σχεδόν οι περισσότερες ηλικιακές ομάδες πάνω από τα 30, να μπουν να δηλώσουν να κάνουν το εμβόλιο ώστε να κάνουμε καλό καλοκαίρι».

Προηγούμενο άρθροΚαθαρισμός της Αρχαίας Εγνατίας Οδού από την ομάδα εθελοντών Save Your Hood
Επόμενο άρθροΕπιμελητήρια ΑΜΘ: Όχι του Χρήστου Μέτιου στην λύση που πρότεινε ο ΕΦΕΠΑΕ και το Υπουργείο Ανάπτυξης- Κινδυνεύει με κλείσιμο ο ΔΕΣ-ΜΟΣ