Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε χθές Κυριακή το βράδυ ένα καφενείο στην Ζαρκαδιά Καβάλας όταν ένας άνδρας 53 ετών από τη Χρυσούπολη άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως με την καραμπίνα του!

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ. Εκείνη την ώρα μέσα στο καφενείο βρίσκονταν 15 περίπου άτομα τα οποία παρακολουθούσαν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ο δράστης άρχισε να λογοφέρει με δυο ακόμα άτομα για άγνωστο λόγο.Τότε οι άνδρες που μάλωναν βγήκαν έξω για να λύσουν τις διαφορές τους ενώ μαζί βγήκαν και κάποιοι άλλοι θαμώνες προσπαθώντας να τους χωρίσουν.

Ο δράστης ξαφνικά έφυγε από το σημείο και μετα απο λίγο ξαναγύρισε στο καφενείο κρατώντας στα  χέρια του μια καραμπίνα την οποία όπλιζε και πυροβολούσε απειλώντας όσους εκείνη την ώρα βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα. Πανικόβλητοι οι θαμώνες άρχισαν να κρύβονται κάτω από τα τραπέζια και να φωνάζουν να σταματήσει. Επικράτησε χάος όταν οι σφαίρες χτύπησαν έναν άνδρα και τον γιό του καθώς κι έναν ηλικιωμένο άνδρα γύρω στα 80.

Αργά το βράδυ μετέβη στην αστυνομία της Χρυσούπολης όπου και παραδόθηκε.

Ο πατέρας και ο γιός μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Καβάλας.

Ο ηλικιωμένος άνδρας ο οποίος είχε τραυματιστεί πιο σοβαρά από τους άλλους δύο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Καβάλας.

Το δελτίο τύπου της Αστυνομίας αναφέρει:

Συνελήφθη χθες (2-12-2018) το βράδυ, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 53χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Αναλυτικότερα, χθες το βράδυ, στη Ζαρκαδιά Καβάλας, ο 53χρονος αποχώρησε από κατάστημα (καφενείο), μετά από λογομαχία και συμπλοκή με θαμώνες, ενώ στη συνέχεια, κατά την επιστροφή του, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο προς την πρόσοψη του καταστήματος, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν τρεις θαμώνες, ημεδαποί, ηλικίας 32, 59 και 79 ετών.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου και νοσηλεύονται.

Από την κατοχή του δράστη και το χώρο του συμβάντος κατασχέθηκαν 1 κυνηγετική καραμπίνα, 15 κυνηγετικά φυσίγγια και 4 κάλυκες.

Ο 53χρονος, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως και συνελήφθη, οδηγήθηκε στoν κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου.

Προηγούμενο άρθροΔωρεάν εξετάσεις στην Καβάλα από τους Γιατρούς του Κόσμου
Επόμενο άρθροΠολύ κοντά στην στήριξη από το ΚΙΝΑΛ ο Θόδωρος Μουριάδης