Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες, στο πλαίσιο της ανάδειξης της δημιουργικότητας και παράλληλα προσφέροντας στους εκπαιδευόμενους του Κέντρου τη δυνατότητα για επαφή με νέες τεχνικές και μέσα έκφρασης, διοργανώνει bazaar με χειροποίητες πασχαλινές δημιουργίες.

Το bazaar θα λειτουργεί τη Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Απριλίου 2022 από τις 10:00 έως τις 12:30 και την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 κατά τις ώρες 10:00-12:30 και 17:30-19:30 στον προαύλιο χώρο εκπαίδευσης στο Πολυκέντρο του Αγίου Λουκά ( Χανίων 22).

Στόχος του Κ.Δ.Α.Π. Α.με.Α. της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», μέσα από συγκεκριμένες δράσεις, είναι η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και η ενίσχυση της καθημερινής προσπάθειας των ωφελούμενων και των οικογενειών τους.

Προηγούμενο άρθρο1η Ειδική Συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Επόμενο άρθροΣτο Μητρώο Εθελοντικών Οργανώσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν.Καβάλας