Το τριήμερο 24-26 Ιουνίου η Καβάλα και η Θάσος σηκώνουν το κεφάλι ψηλά, για να παρακολουθήσουν ένα από τα μεγαλύτερα events του καλοκαιριού. Το Kavala airsea show το οποίο τείνει να γίνει θεσμός καθώς πραγματοποιείται για πέμπτη χρονιά.
Σήμερα παρουσιάστηκε επίσημα το πρόγραμμα. Το show θα ξεκινήσει πανηγυρικά από την Θάσο στις 24 Ιουνίου με την προσγείωση ενός διπλάνου τύπου Α` Παγκοσμίου πολέμου στο παλιό αεροδρόμιο του Πρίνου.

Στις 25 και 26 Ιουνίου θα υπάρξουν αεροπορικές αλλά και θαλάσσιες επιδείξεις από διάφορες χώρες στο λιμάνι της Καβάλας. Στην διάρκεια της συνέντευξης τύπου που δόθηκε στα ΜΜΕ ο Οργανωτικός Διευθυντής της διοργάνωσης Παναγιώτης Γεωργιάδης, η διοργάνωση θα παρακολουθείται διαδικτυακά από 141 χώρες, την στηρίζουν 80 εθελοντές και ο Δήμος Καβάλας μαζί με την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε το Air Sea Show ως ένα σπάνιο λουλούδι διάρκειας 3 ημερών το οποίο όσοι προλάβουν θα το μυρίσουν. Η δήμαρχος Καβάλας κ. Τσανάκα εξέφρασε την υπερηφάνεια της που έφεραν σε πέρας την όλη διοργάνωση ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Μαρκόπουλος χαρακτήρισε την διοργάνωση μία μοναδικότητα σε όλη την Ελλάδα, ανοιχτή στο κοινό να την παρακολουθήσει και να την προβάλλει για να φτάσει παντού.
Μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου θα ακολουθήσει η υπογραφή των συμφωνητικών με τον φετινό βασικό χορηγό της διοργάνωσης τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης (μπύρα ΒΕΡΓΙΝΑ, τσάι Tuvunu).

Προηγούμενο άρθροΑντιδράσεις απο τους κατοίκους για την μεταφορά των προσφύγων στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου-Απάντηση Σύριζα Καβάλας
Επόμενο άρθροΠροσοχή με τα δημοψηφίσματα…