Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για να ξεκινήσουν οι εορτασμοί για τα Ελευθέρια 2016 στην Καβάλα. Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές δράσεις, αλλά και επισκέψεις, όπως του προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, η βράβευση της Κατερίνα Περιστέρη αλλά και και η έκθεση αντικειμένων από το εμβληματικό θωρηκτό «Αβέρωφ». Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από τις 16/6 έως τις 3/7. 
Στις δηλώσεις της, η κ. Τσανάκα ανέφερε ότι «εκατόν τρία χρόνια μετά την απελευθέρωση της πόλης μας από την κατοχή Οθωμανών και Βουλγάρων, τιμούμε και φέτος τον αγώνα των Ελλήνων, αλλά και των κατοίκων της περιοχής μας που χάρισαν με την ζωή τους την ελευθερία στις επόμενες γενιές. Οι Καβαλιώτες καλούμαστε με τη συμμετοχή μας στις εκδηλώσεις που οργανώνει ο δήμος από τις 16 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου να αποδώσουμε τον οφειλόμενο φόρο τιμής».
Η κ. Πρασσά χαρακτήρισε το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων ιδιαίτερα πλούσιο, ενώ η κ. Ιωσηφίδου κάλεσε τους Καβαλιώτες να παραβρεθούν και να στηρίξουν όλες τις εκδηλώσεις.
Παράλληλα πριν την έναρξη της συνέντευξης τύπου για το πρόγραμμα των «Ελευθερίων», η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, βράβευσε έξι μαθητές και μαθήτριες του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Καβάλας, οι οποίοι διακρίθηκαν στους πανελλήνιους αγώνες Special Olympics, που πραγματοποιήθηκαν στο Λουτράκι Κορινθίας στα τέλη Απριλίου.«Ο δήμος Καβάλας είναι πάντα στο πλευρό σας», τόνισε η κ. Τσανάκα και συμπλήρωσε απευθυνόμενη προς τον διευθυντή του σχολείου: «Εμείς αυτά τα παιδιά τα αγαπάμε, όπως τιμούμε και σεβόμαστε εσάς και το έργο σας».

Προηγούμενο άρθροΑνέγερση Βρεφονηπιακού σταθμού στο Περιγιάλι Καβάλας με υπογραφή Παυλίδη
Επόμενο άρθροΣυνάντηση στην Αντιπεριφέρεια Καβάλας για το νέο LEADER-video