xatzi

Με μεγάλη επιτυχία και την παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου « Αριστοτέλης και Αλέξανδρος. Συνάντηση δύο μεγαλοφυών» του Δρ. Ιωάννη Παρίση, το απόγευμα της Παρασκευής στην αίθουσα του Μουσείου Καπνού στη πόλη της Καβάλας . Πρόκειται για μια έκδοση που συμπίπτει χρονικά με το Επετειακό Έτος Αριστοτέλη και αποτελεί πρωτότυπη για την ελληνική βιβλιογραφία προσέγγιση του θέματος.
Εξαιρετικοί οι ομιλητές της παρουσίασης η οποία άνοιξε με τον Δήμαρχο Σάμου και πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κίνησης Ελλάδος Μιχάλη Αγγελόπουλο. Την παρουσίαση συνέχισαν οι Α. Δερβιτσίωτης καθηγητής συνταγματικού δικαίου του ΔΠΘ, ο Κ. Ρέμελης καθηγητής νομικής του ΔΠΘ και ο δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ. Τέλος μίλησε ο συγγραφέας ο οποίος αναφέρθηκε στο περιεχόμενο και το σκοπό της μελέτης αυτής. Το τραπέζι των ομιλητών συντόνισε ο δημοσιογράφος και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κίνησης Καβάλας Ι. Χατζηεμμανουήλ.

Την βραδιά πλαισίωσε το μουσικό σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα η οποία στο τέλος της εκδήλωσης δώρισε αναμνηστικά βιβλία για την ιστορία του καπνού στους ομιλητές της εκδήλωσης αλλά και στον συγγραφέα .Στον οποίο εγχύθηκε το βιβλίο για την ιστορία του καπνού να του δώσει έμπνευση για το επόμενο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπο την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Κίνησης Καβάλας, του δήμου Καβάλας και της ΚΕΔΕ.

Προηγούμενο άρθροΔημοτικό Συμβούλιο Καβάλας | “ΟΧΙ” στα διόδια και Συμβολικός Αποκλεισμός στην Εγνατία Οδό-video
Επόμενο άρθρο«Μεγάλες οι προοπτικές, φιλόδοξα τα σχέδια για τα λιμάνια μας» δηλώνει ο Πρόεδρος του ΟΛΚ Χρήστος Ηλιάδης