Υποτονική χαρακτηρίζεται η επιβατική κίνηση στο Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας. Ο πρόεδρος του κ. Γιάννης Χαλεπιάδης σημείωσε ότι τηρούν στάση αναμονής ενόψει των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα είπε ότι «δεν έχουμε ακόμη κάποιες ενδείξεις αύξησης της κίνησης. Είναι υποτονικά τα πράγματα. Ακόμη και οι μαθητές που μετακινούνται στα σχολεία τους είναι λιγότεροι. Και η πόλη είναι ήρεμη, ίσως λόγω του κρύου. Εμείς έχουμε τα δρομολόγια κορμού, που υπάρχουν σε καθημερινή βάση. Κι από ‘κει και μετά είμαστε έτοιμοι με εφεδρικά αυτοκίνητα που ανάλογα την κίνηση διαμορφώνουμε τη δρομολόγηση. Αυτό βέβαια είναι δύσκολο για την ενημέρωση των επιβατών. Από σήμερα μέχρι την παραμονή Χριστουγέννων θα είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε με κάθε τρόπο το επιβατικό κοινό της πόλης. Στα λεωφορεία ο κόσμος πρέπει να φοράει υποχρεωτικά μάσκα. Η πληρότητα είναι στο 80% αλλά αυτό το νούμερο εδώ στην Καβάλα δεν το πιάνουμε.

Οικονομικά παλεύουμε για το καλύτερο. Έχουμε ξεφύγει από το εμπορικό κομμάτι και είμαστε στο κοινωφελές. Κοιτάζουμε να κρατάμε την επιχείρηση ανοιχτή με νύχια και με δόντια, να προσφέρουμε τις υπηρεσίες και όπως πάει».

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σε ό,τι αφορά τις ηλεκτρονικές πινακίδες στις στάσεις που ενημερώνουν τον κόσμο για το χρόνο προσέλευσης του λεωφορείου, είπε ότι «δεν λειτουργούν διότι η εταιρεία που τις υποστήριζε έχει κλείσει σε όλη την Ελλάδα. Εμείς έχουμε υπογράψει καινούργια σύμβαση για τις υπηρεσίες της τηλεματικής και θα λειτουργήσουν μέχρι και τον Ιούλιο και οι πινακίδες. Θα μείνουν τα μηχανήματα και τα προγράμματα θα υποστηρίζονται από καινούργια εταιρεία που έχει αναλάβει τα αστικά όλης της Ελλάδας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και την ενημέρωση για την επόμενη στάση εντός του οχήματος, όπως και η ενημέρωση μέσω κινητού τηλεφώνου. Θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά σε όλη την Ελλάδα το έξυπνο εισιτήριο όπως στην Αθήνα. Θα υπάρχουν οι κάρτες πολλαπλών διαδρομών που θα τις φορτώνουμε με χρήμα και σιγά- σιγά θα εξαλειφθούν τα χάρτινα εισιτήρια. Θα έχουμε μεγάλες αλλαγές μέσα στο 2022».

Προηγούμενο άρθροΔωρεάν Wi-Fi σε δημόσιους χώρους του Δήμου Καβάλας
Επόμενο άρθροΤο σχέδιο Ιταλίας – ΗΠΑ για τα ναυπηγεία και οι προβληματισμοί του Πολεμικού Ναυτικού