Η επιστολή που απέστειλαν στο Δημοτικό Συμβούλιο οι εργαζόμενοι της ΕΛΛ.ΑΓΡΟ.ΛΙΠ. και της Centrofaro και ζητούσαν τη συμπαράστασή τους προς αυτούς από το σώμα, το οποίο ανέγνωσε ο πρόεδρος Γιώργος Γραμμένος ήταν η αφορμή να ξεσπάσει κόντρα με τον Βαγγέλη Παππά.
«Ζητούμε την προστασία όλων των τοπικών αρχών, της Εισαγγελίας και της Αστυνομίας για να μπορέσουμε να προσφέρουμε κι εμείς στην τοπική οικονομία, χωρίς τραμπουκισμούς και απειλές. Ζητάμε την ηθική σας συμπαράσταση» κι όπως ειπώθηκε, είναι υπογεγραμμένο από 237 άτομα!Τότε, ο κ. Παππάς είπε ότι δεν υπάρχουν 237 εργαζόμενοι σε αυτές τις εταιρείες και έκανε λόγο για «φαντάσματα». Οι βαριές κουβέντες έφευγαν εκατέρωθεν. 

Χρειάστηκε μάλιστα η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ωστόσο αμέσως μετά την σκυτάλη πήραν ο Μανώλης Κελαϊδάκης. Η συνεδρίαση διεκόπη με διαταγή του κ. Γραμμένου για 5 λεπτά, και συνεχίστηκε με τα πνεύματα να έχουν σαφώς ηρεμήσει . Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα, οι κ. Γραμμένος και Παππάς ζήτησαν συγνώμη για την συμπεριφορά τους.

Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση για τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ απο τον αρμόδιο Υφυπουργό Αλέξη Χαρίτση-video
Επόμενο άρθρο18η Έκθεση Βιβλίου στην παραλιακή οδό της Καβάλας-video