Ολοκληρώθηκε η δράση Pink Ribbon των καφέ της Καβάλας με την συγκέντρωση χρημάτων από την πώληση κοκτέιλ για τον Σύλλογο Εθελοντών Κατά του Καρκίνου. O πρόεδρος του Σωματείου Καφεζυθοπωλών κ. Γιώργος Βαφείδης ανέφερε ότι από την δράση αυτή συγκεντρώθηκαν 800 ευρώ.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «είχε πραγματοποιηθεί μία δράση που ξεκίνησε από τις αρχές Οκτώβρη για ένα μήνα, η οποία ήταν το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας του Αντιδημάρχου Κοινωνικών κ. Λεωνίδα Παππά, της συμβούλου ψυχικής υγείας του Δήμου Καβάλας, κ. Στέλλας Αργυρίου. Είχε γίνει πρόταση να υπάρξει ένα κοκτέιλ με το διακριτικό τίτλο Pink Ribbon, εμείς ως Σωματείο Καφεζυθοπωλών μπήκαμε στη διαδικασία να το προβάλλουμε και να βρούμε ανθρώπους που θα συνδράμουν στη δράση. Πωλούνταν αυτό το κοκτέιλ όλο τον Οκτώβριο και μέρος των εσόδων διατέθηκαν στο Σύλλογο Εθελοντών Κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας. Ήταν μία δράση με κοινωνικό χαρακτήρα και συνοδευόταν με τις στιγμές χαλάρωσης μέσα στη μέρα».

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Πρόσθεσε ότι «συγκεντρώθηκε ένα αξιόλογο ποσό. Ένα μεγάλο μέρος διατέθηκε στο Σύλλογο από τον Αντιδήμαρχο κ. Παππά και τη Δευτέρα (σ.σ. προχθές) ένα δεύτερο ποσό που καθυστερήσαμε λίγο να το συγκεντρώσουμε λόγω φόρτου εργασίας –εκλογές και διαμαρτυρία με το κλείσιμο των καταστημάτων- δόθηκε από μας στο Σύλλογο Εθελοντών Κατά του Καρκίνου. Το σύνολο των χρημάτων προήλθε από τη συγκεκριμένη δράση συν ένα ποσό που έδωσε το Σωματείο μας. Τα δέχθηκαν με χαρά οι κυρίες που διαχειρίζονται το σύλλογο και δεσμευτήκαμε ότι αν βελτιωθεί στο μέλλον η κατάσταση και τα καταστήματα μας λειτουργήσουν πιο απλά, θα έρθουμε πιο κοντά τους και θα προσπαθούμε να τους βοηθούμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Προηγούμενο άρθροΠολλά τα σχέδια του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Γιώργου Γραμμένου
Επόμενο άρθροΤο Μουσικό Σχολείο Καβάλας υλοποιεί πρόγραμμα Erasmus+