Στην πρωτεύουσα της Θάσου, ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του έργου των νεοσύστατων Παιδικών Θεατρικών Σκηνών του νησιού. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 30 Ιουνίου, η Παιδική Θεατρική Σκηνή του Λιμένα παρουσίασε στον πανέμορφο αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θάσου, την θεατρική παράσταση «Εκλογές στο δάσος» που βασίζεται στο έργο του Τζώρτζ Όργουελ «Η φάρμα των ζώων», σε διασκευή και σκηνοθεσία της κας Στέλλας Φουρναράκη.

Η παράσταση – που είχε παρουσιαστεί και στις «Αποθήκες Μεταλλείων» από την Παιδική Σκηνή Λιμεναρίων – άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, κερδίζοντας το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού. Ανάμεσα σε δέντρα κι αγάλματα που δημιούργησαν ένα μοναδικό σκηνικό, τα παιδιά κατά τη διάρκεια της παράστασης έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, για να μας υπενθυμίσουν ότι είναι οι πρωταγωνιστές του μέλλοντος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Θάσου, κ. Ελευθέριος Κυριακίδης που έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά και όλους τους συντελεστές, όπως και ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.Θ κ. Γιώργος Κουτσουμανής που αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία της λειτουργίας και προσπάθειας των Παιδικών Θεατρικών Σκηνών που ξεκίνησε η ΔΗ.Κ.Ε.Θ., για τα παιδιά αλλά και γενικότερα για τον πολιτισμό του νησιού, δίνοντας στα παιδιά το ρόλο του θεατρικού πρωταγωνιστή.

Προηγούμενο άρθροΣημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας στον Διεθνή Διαγωνισμό της Σαντορίνης
Επόμενο άρθροΠαρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, πραγματοποιήθηκαν στην Ξάνθη τα εγκαίνια για την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην Περιφέρεια ΑΜΘ