Ο Δήμος Θάσου θα συμμετάσχει στην Έκθεση Φιλοξένια 2021 της Θεσσαλονίκης. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θάσου κ. Πάρης Παρασχούδης σημείωσε πως είναι υποχρέωση τους να συμμετέχουν σε αυτή την έκθεση.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «η συμμετοχή της Θάσου στη Φιλοξένια τη θεωρούμε ως μία υποχρέωση του νησιού μας. Πολλοί πελάτες μας είναι από τη βόρεια Ελλάδα, η Φιλοξένια είναι μια έκθεση- θεσμός εδώ και πολλά χρόνια, επίσης το περίπτερο θα είναι ένα σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του νησιού και των επιχειρηματιών του τουρισμού. Πάντα αυτό συμβαίνει στις εκθέσεις, είναι μια ευκαιρία να βρεθούν άνθρωποι, ειδικά τώρα που υπήρξε μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας από τα δρώμενα και τις εκθέσεις με face to face επαφές. Είναι και ευκαιρία να θυμηθούμε ξανά να συναντηθούμε με τους ανθρώπους του τουρισμού και να ξαναζωντανέψουμε τις συνεργασίες μας για το μέλλον.

Πρωτίστως φροντίζουμε να παρευρισκόμαστε στις εκθέσεις από τις οποίες προέρχονται οι επισκέπτες μας. Γι’ αυτό και το νησί μας συμμετέχει τα τελευταία χρόνια σε όλες τις εκθέσεις των Βαλκανίων απ’ όπου προέρχεται η πλειονότητα των επισκεπτών. Σε μεγαλύτερες εκθέσεις όπως της Γερμανίας που θα γίνει το Μάρτιο, συνήθως συμμετέχουμε μέσα από την Περιφέρεια ΑΜΘ ή μέσα από τον ΕΟΤ, καθώς εκεί το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο. Είναι πολύ σημαντικό να δίνουμε το παρών σε όλες αυτές τις περιοχές, δείχνοντας την εκτίμηση που πρέπει να δείξουμε στους πελάτες μας. Δεν είναι μόνο για να προσελκύσουμε καινούργιο κόσμο αλλά και για να διατηρήσουμε τις επαφές μας με τους ήδη υπάρχοντες συνεργάτες και πελάτες».

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022

Πρόσθεσε ότι «είμαστε κατ’ εξοχήν μία υπηρεσία της φιλοξενίας που βασίζεται στην κανονικότητα και την αισιοδοξία. Αν εμείς οι ίδιοι δεν το προάγουμε αυτό, είτε υπάρχει είτε όχι, τότε δεν θα μπορέσουμε να κοιτάξουμε το αύριο με αισιοδοξία. Πιστεύω ότι όλα τα πράγματα για την επόμενη χρονιά δείχνουν να είναι σαφώς καλύτερα. Υπάρχει, φυσικά, ο αστάθμητος παράγοντας που καθορίζει την τύχη μας για το μέλλον τα τελευταία δύο χρόνια. Είμαστε αισιόδοξοι αλλά πάντα συγκρατημένα και περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις».

Προηγούμενο άρθροΜε ελάχιστο κόσμο τα απογευματινά δρομολόγια στις γραμμές Δεξαμενής και Προφήτη Ηλία
Επόμενο άρθρο«Τεχνητή η αύξηση των καυσίμων από τις παραγωγές χώρες», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Βενζινοπωλών Καβάλας, Μιχάλης Μεταξάς