Βαρύτητα στα ΑΜΕΑ δίνει το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας στα οποία ανέκαθεν ήταν και θα συνεχίσει να είναι αρωγός. Ο πρόεδρός του κ. Γιάννης Χαλεπιάδης δέχτηκε τα ευχαριστήρια από τον Νομαρχιακό Σύλλογο ΑΜΕΑ για την βοήθεια που τυγχάνουν.

Συγκεκριμένα είπε ότι «πάντοτε ήμασταν δίπλα στα άτομα με ειδικές ανάγκες και πάντοτε θα είμαστε δίπλα τους. Αυτό το αποδεικνύουμε καθημερινά. Όποτε βρούμε ευκαιρία συνομιλούμε με τον σύλλογο των ΑμΕΑ και τον πρόεδρό τους κ. Μάκη Κρεμμύδα και κοιτάζουμε να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα να μπορέσουμε να τα λύσουμε άμεσα και να μην γίνονται πράγματα που δεν θα μπορέσουμε να λύσουμε αργότερα. Να μην τα αφήσουμε και μακραίνουν.

Έτσι έγινε και τώρα. Πριν ένα μήνα στις 30 Οκτωβρίου που έληξε η θεώρηση των καρτών μετακίνησης των ατόμων με ειδικές ανάγκες, προχθές έγινε η παραλαβή των κουπονιών από την αρμόδια υπηρεσία και πέρασα να ρωτήσω από το γραφείο των ΑμΕΑ αν έχουμε κάποιο πρόβλημα, μήπως κάποιο άτομα δεν θεώρησε ακόμη την κάρτα του και τι μπορούμε να κάνουμε μέχρι να γίνει η επόμενη θεώρηση, όποτε γίνει αυτή».

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ

Με την κίνηση στο Αστικό ΚΤΕΛ είπε ότι «είναι φοβερά πεσμένη και ουσιαστικά επιτελούμε κοινωνικό έργο αφού δεν βγαίνουν τα έξοδα των δρομολογίων. Παρ’ όλα αυτά προσπαθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να έχουμε περισσότερα δρομολόγια και να παρέχουμε καλύτερες παροχές μετακίνησης στους επιβάτες της Καβάλας. Τα πράγματα ζορίζουν διαρκώς. Όλα τα προϊόντα γύρω από το επαγγελματικό αυτοκίνητο, πετρέλαια, λάστιχα, ανταλλακτικά, έχουν ανέβει κατά 40% σε αξία. Κι όλα αυτά οι μέτοχοι είναι αναγκασμένοι να τα καλύψουν από τη δική τους τσέπη καθώς αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν έσοδα στο ΚΤΕΛ».

Προηγούμενο άρθρο“Lockdown” για τους 60άρηδες που δεν έκαναν τρίτη δόση – Τι αλλάζει από σήμερα
Επόμενο άρθροΑπό τις 16 Δεκεμβρίου θα ισχύσει το εορταστικό ωράριο στην αγορά της Καβάλας