Ο Όμιλος Καβάλα Μπροστά θα διοργανώσει εκδήλωση μουσική με θέμα «Τζαζ στο Σπίτι». Ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Γιάννης Εριφυλλίδης σημείωσε πως με την χαλάρωση των μέτρων έχουν την δυνατότητα πλέον να διοργανώνουν εκδηλώσεις.

Αρχικά ανέφερε ότι “Σιγά σιγά χαλαρώνουν τα μέτρα. Βέβαια ακόμη περιμένουμε να δούμε τις ακριβείς προϋποθέσεις τις οποίες πρέπει να τηρούν οι εκδηλώσεις που θα γίνονται από εδώ και πέρα προκειμένου να προγραμματίσουμε και άλλες.

Άλλωστε προγραμματίζουμε την επόμενη εκδήλωση του «Τζαζ στο Σπίτι σας», μέσα στην πόλη της Καβάλας. Ελπίζω αυτή να γίνει προς το τέλος του Μαΐου σε έναν χώρο μέσα στην πόλη, με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα βέβαια τα οποία και θα τηρηθούν .

Από εκεί και μετά βέβαια εμείς παρακολουθούμε και θα έχουμε και μια παρέμβαση για το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Αυτή η εκδήλωση μάλλον θα γίνει διαδικτυακά γιατί είδαμε ότι το νομοσχέδιο κατατέθηκε στη Βουλή οπότε περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπάρξουν κάποιες τροπολογίες ή αν θα περάσει ώς έχει.

Βλέποντας και κάνοντας βέβαια».

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο ίδιος μάλιστα αναφέρθηκε και στη δημοσίευση ενός βίντεο που ετοίμασε ο όμιλος ΚΑΒΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. “Γυμναστική με φόντο τις ομορφιές της Καβάλας”…. Ένα βίντεο με πολύ μεγάλη απήχηση και με πολλά views στο utube .

Μια ιδέα του Κώστα Διττόπουλου, μέλους του Ομίλου. Ο ίδιος γυμναστής και sports manager έκανε μια παρέμβαση ενός πολύ όμορφου βίντεου που βλέπει ο κόσμος και το οποίο εκτός του ότι προβάλλει και εναλλακτική γυμναστική μέχρι να ανοίξουν τα γυμναστήρια, αναδεικνύει τις ομορφιές της πόλης.

Γιατί είναι μια διαδρομή που ξεκινάει από την πλατεία Ελευθερίας, περνάει από το λιμάνι, ανεβαίνει από την παραλία, μετά πάει στις Καμάρες και μετά πηγαίνει και πάλι στον τόπο εκκίνησης. Είναι κάτι που άρεσε πολύ στον κόσμο και χαιρόμαστε για αυτό” σχολίασε.

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι και μέσα στο καλοκαίρι αν όλα βέβαια πάνε καλά θα υπάρξουν εκδηλώσεις κυρίως πολιτιστικού περιεχομένου. “Το καλοκαίρι ο κόσμος θέλει να ξεκουραστεί. Δεν του αρέσει πολύ να προβληματίζεται ίσως πολιτικά και κοινωνικά αλλά το καλό είναι ότι συνεχώς έρχονται και νέα μέλη στον Όμιλο και έχουμε πάρα πολλές ιδέες οπότε προσπαθούμε όλα να τα βάλουμε σε μια σειρά έτσι ώστε όλες αυτές οι ιδέες να υλοποιηθούν και να γίνουν είτε ως εκδηλώσεις, είτε ως άλλες παρεμβάσεις” τόνισε καταληκτικά.

Προηγούμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: Θέλουμε αξιόπιστες δεσμεύσεις για το έργο ύδρευσης στη Δ.Ε. Φιλίππων
Επόμενο άρθροΠαραλαβή οχήματος συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών 16 τόνων από το Δήμο Θάσου