Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοχωρίου και η Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδος μετά το πέρας μιας επιτυχημένης συνεργασίας με μόνο στόχο και σκοπό την διασκέδαση σας, αλλά και την προβολή του όμορφου Χωριού μας, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.
Ευχαριστούμε λοιπόν:
•Όλους τους Χορηγούς μας και ιδιαίτερα τις επιχειρήσεις #AVIN_ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, #ΤΣΙΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Δομικά Υλικά, αρτοζαχαροπλαστεία #ΣΚΛΑΡΗΣ, #LIQUID BEACH BAR για την υποστήριξη τους σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της εκδήλωσης.
•Τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αλέξης Πολίτης προσωπικά για όλη του την στήριξη και το ενδιαφέρον.
•Τον Δήμο Παγγαίου για την παραχώρηση χρήσιμου εξοπλισμού για την εξυπηρέτηση αναγκών της εκδήλωσης.
•Όλους τους Εθελοντές, μικρούς και μεγάλους, που για άλλη μια φορά συνέδραμαν τα μέγιστα θυσιάζοντας την διασκέδαση τους ώστε να υπάρχει άρτια οργάνωση.
•Και φυσικά ευχαριστούμε όλους εσάς που παρευρεθήκατε στην βραδιά αυτή και μας τιμήσατε με την παρουσία και την στήριξη σας.
Ο Σύλλογος και η Ομάδα αποτελούν τους δύο ισχυρούς πυλώνες της διατήρησης της “ζωντάνιας” του Χωριού μας και για αυτό να είστε σίγουροι πως τα καλύτερα… έρχονται!!!

Προηγούμενο άρθροΡαγίζει καρδιές η μητέρα του ορειβάτη που σκοτώθηκε ακαριαία από κεραυνό στο Φαλακρό Όρος
Επόμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: Όλα δείχνουν ότι η διοίκηση του Δήμου Καβάλας δεν πλένει συστηματικά τους πράσινους κάδους απορριμμάτων