Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Ν. Καβάλας στα πλαίσια των δράσεων που αναλαμβάνει κι έχουν σκοπό την υποστήριξη των ατόμων με αναπηρία και με τη συνεργασία του κ. Πολυχρονιάδη Αθανάσιου μέλους μας, ατόμου με κινητική αναπηρία και κατοίκου του Δήμου Παγγαίου παρέδωσε ένα αναπηρικό αμαξίδιο δωρεά μεγάλης εταιρείας της περιοχής μας που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της σε νεαρό άτομο με σοβαρή κινητική αναπηρία που το έχει άμεση ανάγκη.

Το αμαξίδιο το παραδώσαμε στις κοινωνικές υπηρεσίες των κέντρων κοινότητας παρόντος του γραμματέα του Δήμου Παγγαίου, κ. Καλλινικίδη Γεωργίου και τους μέλους μας, κ. Πολυχρονιάδη Αθανάσιου.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους υπεύθυνους της εταιρείας που στα πλαίσια της κοινωνικής συνευθύνης δώρισε το αμαξίδιο για μια ακόμη φορά χωρίς να επιδιώξει καμία δημοσιότητα. Επίσης ευχαριστούμε τις κοινωνικές υπηρεσίες των κέντρων κοινότητας και τον γ.γραμματέα του Δήμου Παγγαίου για το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους δίνοντας άμεσες λύσεις όπου χρειάζεται και πάντα με ευαισθησία και με την άριστη συνεργασία με τον Νομαρχιακό σύλλογο ΑμεΑ Ν. Καβάλας.

Προηγούμενο άρθροΣημαντική βελτίωση της απορρόφησης και των διαδικασιών διαχείρισης των δράσεων ΕΣΠΑ για τις επιχειρήσεις στο 1ο τρίμηνο λειτουργίας του υποκαταστήματος του ΕΦΕΠΑΕ ΑΜΘ
Επόμενο άρθροΔιακοπές Ηλεκτρικού Ρεύματος σε περιοχές της Θάσου (18-10-2021) από ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ