Σύλλογος Επαγγελματιών Νέας Ηρακλείτσας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 22/02/2020 κατόπιν πρόσκλησης του Τοπικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε στο Κοινοτικό κατάστημα συνάντηση όλων των επαγγελματιών της Ν. Ηρακλείτσας. Στην εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε πέραν των άλλων αποφασίστηκε και η ίδρυση Συλλόγου Επαγγελματιών. Μέχρι την ολοκλήρωση των εκ του νόμου προβλεπόμενων διαδικασιών διορίστηκε Προσωρινή Διοίκηση αποτελούμενη από τα ακόλουθα μέλη.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιάννης Σαρρής,

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Χρήστος Βούτας

ΤΑΜΙΑΣ: Στέφανος Σάσσος,

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΩΝ: Νικόλαος Ταραπατσής

Μέλη: Γιάννης Μηλιάδης Μόνα Χατζηθεοδώρου

Από την πρώτη ημέρα η Προσωρινή Διοίκηση, βρίσκεται σε επικοινωνία με όλα τα μέλη του υπό ίδρυση Συλλόγου, τα οποία βρίσκονται σε απόγνωση με όλα όσα συμβαίνουν με τον κορονοϊό αλλά και με εκπροσώπους φορέων και άλλων συλλόγων, με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων και την σχεδίαση των ενεργειών που πρέπει να γίνουν άμεσα για το καλό του κλάδου μας.

Τέλος αποφασίστηκε το επόμενο διάστημα, μετά το τέλος των περιορισμών, να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη αλλά και με άλλους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έτσι ώστε να συζητήσουμε τα προβλήματα, τις προτάσεις μας αλλά και τις βελτιώσεις που αφορούν την Νέα Ηρακλείτσα.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΤΟ Δ.Σ

Προηγούμενο άρθρο“Κλείδωσε” η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της Superleague για το μέλλον της σεζόν
Επόμενο άρθροΏρα αποφάσεων για την επιστροφή στην κανονικότητα