lazaridis kavala

Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, Γιώργο Μουρούτη, αλλά και τον Γιάννη Ανδριανό που άργησε σχεδόν μια δεκαετία να κάνει το σχετικό άλμα, ο Μακάριος Λαζαρίδης φαίνεται ότι θα θέσει απευθείας υποψηφιότητα για τη Βουλή, στις επόμενες εκλογές, μέσω του νομού Καβάλας.

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, πατάει γκάζι, σε σχέση με τον Γιώργο Μουρούτη, που ήταν διευθυντής του Αντώνη Σαμαρά και τον Γιάννη Ανδριανό που κατείχε το αντίστοιχο πόστο δίπλα στον Κώστα Καραμανλή. Ο μεν Γιώργος Μουρούτης δεν εκτέθηκε ποτέ στην κεντρική πολιτική, και μετά την πτώση του Αντώνη Σαμαρά από την εξουσία, δραστηριοποιείται πλέον στον ιδιωτικό τομέα, ο δε Γιάννης Ανδριανός έθεσε υποψηφιότητα στον Νομό Αργολίδας… 12 χρόνια μετά το ξεκίνημα της παρουσίας του στο Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, υπό τον Κώστα Καραμανλή.

Ο Μακάριος Λαζαρίδης κατάγεται από την Καβάλα, το προηγούμενο διάστημα είχαν πολλαπλασιαστεί οι φήμες για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, και σήμερα, με ρεπορτάζ της στη “Real News”, η πάντα έγκυρη Χριστίνα Κοραή θεωρεί την υποψηφιότητα περίπου δεδομένη.

Προηγούμενο άρθροΟ Mητροπολίτης Δράμας, Παύλος μιλά στα βλάχικα-video
Επόμενο άρθροΕνημερωτικές εκδηλώσεις της ΑΝΚΑ σχετικά με το νέο Leader