Για μία σειρά από θέματα που αφορούν τον δήμο Καβάλας, όπως τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς, την πρόσληψη ναυαγοσωστών, τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων, την κοινωνική πολιτική, αλλά και τα αδέσποτα, μίλησε το πρωί της Τετάρτης στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8 ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ο Τόπος της Ζωής Μας” Μάκης Παπαδόπουλος.

Σε ότι αφορά την πρόσληψη ναυαγοσωστών η οποία είναι προγραμματισμένοι για την 1η Ιουλίου ο κ. Παπαδόπουλος είπε: “Υπάρχει καθυστέρηση στην πρόσληψη ναυαγοσοστών .Ο δήμος πέρα από το να εφαρμόζει ένα νόμο πρέπει να δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. Πρέπει να έχουμε μία διοίκηση που να συμπεριφέρεται με υπευθυνότητα. Δεν μπορεί να παίζει με την ασφάλεια των δημοτών”.

Για τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων: “Βλέπουμε ότι αντί να στηρίζουμε τους επαγγελματίες, τους ενισχύουμε το άγχος και την αβεβαιότητα. Δεν ξέρουμε τι γίνεται με τα μέτρα. Απαλλαγές σε μισθώματα δεν βλέπουμε, ούτε νέα μέτρα μέχρι το τέλος του χρόνου. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει για το τρίμηνο Μάρτιο, Απρίλιο, Μαϊο, αν ο κόσμος θα έχει απαλλαγή από ανταποδοτικά τέλη στους λογαριασμούς που έρχονται από τη ΔΕΗ, από τα τέλη ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων, μειώσεις στο νερό, για τις επιχειρήσεις. Εμείς προτείναμε πιο γενναία μέτρα”.

Σχτικά με τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς: Ήρθε ξανά το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, και ήρθε με αυξήσεις και χωρίς απαλλαγές. Ο δήμαρχος ζει σε γυάλα και οι αυξήσεις είναι μεγάλες για όλα τα εισοδήματα και κυρίως τα μικρά. Δεν συμφωνούμε να πληρώσουν τα σπασμένα των προηγούμενων δέκα ετών οι δημότες. Σε όλα βλέπουμε αυξήσεις. Η δικαιολογία είναι ότι δεν έχουμε λεφτά αλλά από την άλλη βλέπουμε φουλ εκδηλώσεις”.

Για τα αδέσποτα: Προκλητικές και απαράδεκτες δηλώσεις του δημάρχου. Συνεχιζόμενα προβλήματα με τροφές, στειρώσεις και παράνομες περισυλλογές αδέσποτων.

Ακούστε όσα δήλωσε ο Μάκης Παπαδόπουλος στο Loby 101.8 από το 52.10

https://www.facebook.com/nownews.gr/videos/776023139603328/?t=3039

Προηγούμενο άρθροΗ δημιουργία του ΚΕΠ στον Αμυγδαλεώνα και με την υπογραφή του υφυπουργού Γ. Γεωργαντά
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: 55 νέα κρούσματα στην Ελλάδα