Τους οικισμούς του ορεινού όγκου της δημοτικής ενότητας Φιλίππων επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου 2021 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συνοδευόμενος από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καβάλας, προκειμένου να ανταλλάξει χριστουγεννιάτικες ευχές με τους κατοίκους της περιοχής.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του ήταν η Παλαιά Καβάλα, όπου τον υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της κοινότητας, Θωμάς Μπαζάκος, καθώς και οι κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καβάλας τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σε κλίμα συγκίνησης, με τη συνοδεία κρασιού και χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων, πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχες εκδηλώσεις στις Κορυφές, το Λυκόστομο και το Βουνοχώρι.

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, επισήμανε ότι “τέτοιου είδους κινήσεις, όπως η παρουσία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας στα απομακρυσμένα χωριά του Δήμου μας, είναι απαραίτητες για να περάσει παντού το μήνυμα των Χριστουγέννων” και άφησε να φανεί πως αυτές οι εκδηλώσεις θα αποκτήσουν μόνιμο χαρακτήρα.

Ο Πρόεδρος της κοινότητας Κορυφών, Αναστάσιος Τασίκας, ευχαρίστησε τον κ. Μουριάδη για την πρωτοβουλία του και τόνισε με έμφαση πως είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το χωριό του η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καβάλας, δίνοντας άλλο χρώμα στις φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Προηγούμενο άρθροΠοιες μάσκες μας προστατεύουν περισσότερο από τη μετάλλαξη Όμικρον: Διπλή χειρουργική ή ΚΝ95
Επόμενο άρθροEnergean: Αντιεξουσιαστές ανέλαβαν τώρα να τρομοκρατήσουν τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Energean;