Ο Δήμος Καβάλας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «Δημωφέλεια» διοργανώνουν εργαστήρια με θέμα “Ταυτότητα τόπου και στρατηγικές προβολής για την Καβάλα” που θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom. Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου από 5.30-8μμ και Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου από 5.30-8μμ.

Τα εργαστήρια αφορούν σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Καβάλας, επαγγελματίες, εκπροσώπους συλλόγων, ομάδων πολιτών, ΜΚΟ και θεσμικών ομάδων, δημόσιους φορείς και ακαδημαϊκά ιδρύματα. Για τη συμμετοχή σε αυτά δεν απαιτείται οποιαδήποτε γνώση σχετικά με τη θεματική. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και απαιτείται προεγγραφή. Ο πρόεδρος της Δημωφέλεια κ. Τάκης Αγγελίδης σημείωσε ότι τα εργαστήρια εντάσσονται στο πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

Ο κ. Αγγελίδης αρχικά τόνισε πως “Πράγματι συμμετέχουμε στο πλαίσιο του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, στο οποίο συμμετέχει και ο Δήμος Καβάλας με περίπου 14 έργα, 3 εκ των οποίων διαχειρίζεται η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ. Είναι το έργο για το Φρούριο, το μάρκετινγκ και αυτό που μας αφορά και δεν είναι άλλο από τις ενέργειες δημοσιότητας για όλο το Σχέδιο και στα πλαίσια της ενέργειας δημοσιότητας ώστε να διαμορφωθεί το νέο brand name της Καβάλας και η στρατηγική την οποία θα διαμορφώσουμε για να αναδείξουμε την αισθητική και πολιτιστική ταυτότητα της πόλης, διοργανώνουμε αυτά τα εργαστήρια.

Το πρώτο εξ αυτών θα λάβει χώρα την Τετάρτη 13 του μηνός Οκτωβρίου, το επόμενο στις 20 του μηνός με ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους πολίτες της Καβάλας που θα ήθελαν να συμμετέχουν!

Υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής, σε φυσικά πρόσωπα, φορείς και συλλόγους έτσι ώστε να υπάρξει η δυνατότητα μέσω πράξης από ειδική εταιρεία κατάθεσης απόψεων και εισηγήσεων για το τι είναι το μάρκετινγκ του τόπου, τι είναι η ταυτότητα του τόπου και έτσι να γίνει μια ειδική ζύμωση και να κατατεθούν ιδέες για να υπάρξει μια όσο το δυνατόν ευρύτερη συμμετοχή από όλους τους πολίτες για να διαμορφωθεί τελικά η στρατηγική προβολής της Καβάλας”.

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Το όλο σχέδιο είναι πολύ ενδιαφέρον. “Θα δούμε τι θα ακουσθεί, θέλουμε να ακουσθούν άλλωστε πολίτες και οι γνώμες αυτών. Άλλωστε για να διαμορφώσουμε κάτι δεν αρκεί να έχουμε μόνο προτάσεις από ειδικούς αλλά να ακουσθεί και η φωνή όλων των ανθρώπων που είναι στην πόλη και που πρέπει να ακουσθούν!

Θα έρθει η εταιρεία αλλά καλό είναι ακουσθούν και άλλες φωνές. Η Καβάλα άλλωστε έχει μια πλούσια ιστορική και πολιτιστική ταυτότητα ενώ και γεωγραφικά είναι ένας τόπος που σχεδόν προσφέρει τα πάντα σε έναν επισκέπτη και θα μπορούσαμε με συνεργασία με όλους τους φορείς να κάνουμε την πόλη μας έναν τουριστικό προορισμό και για όλους τους Έλληνες αλλά και για αλλοδαπούς επισκέπτες 12μηνη. Δεν είναι εύκολο αλλά σε αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε όλοι” τόνισε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθροΟ Τάκης Θεοδωρικάκος από τον Έβρο: Είμαστε σε απόλυτη ετοιμότητα, σε απόλυτη επαγρύπνηση – Ασφάλεια στα σύνορα, ασφάλεια σε όλη τη χώρα
Επόμενο άρθροΥπογράφηκε η σύμβαση και ξεκινάει άμεσα η εκτέλεση του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ» προϋπολογισμού 309.270 €