Ο Δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλιππος Αναστασιάδης, συμμετείχε στη συνεδρίαση του Κογκρέσου Δήμων και Περιφερειών Ευρώπης, στο οποίο είναι μέλος, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021.

Μεταξύ των θεμάτων που αναπτύχθηκαν, ήταν οι πλατφόρμες διαμοίρασης κατοικιών, ο ρόλος των περιφερειών στην εδαφική αλληλεγγύη, έξυπνες πόλεις και έξυπνες περιφέρειες, ο μελλοντικός ρόλος του τοπικού συμβούλου του Δήμου, η συμμετοχική δημοκρατία σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, η βελτίωση του διαλόγου για τη μείωση των περιφερειακών εντάσεων και η διασφάλιση του σεβασμού της Ευρωπαϊκής Χάρτας των Τοπικών Αυτοδιοικήσεων σε καταστάσεις πολύ μεγάλων κρίσεων.

Η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ στελεχών της αυτοδιοίκησης και η ανάπτυξη θέσεων και προτάσεων για την αντιμετώπιση σύγχρονων ζητημάτων, συμβάλλουν ουσιαστικά στη διαμόρφωση των νέων πολιτικών που θα αναπτυχθούν στην Ευρώπη στο επόμενο διάστημα.

Προηγούμενο άρθροΜαζικοί προληπτικοί έλεγχοι με rapid test από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Λιμεναρίων
Επόμενο άρθροΑποτελέσματα μαζικών προληπτικών ελέγχων με rapid test από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ στο Γυμνάσιο Πρίνου Θάσου