Με τον απελθόντα Διοικητή της 2ης Περιφερειακής Διεύθυνσης Λιμενικού Σώματος και Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αρχιπλοίαρχο, Σπύρο Ευαγγελίδη, συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής 8 Απριλίου 2022 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης.

Ο Δήμαρχος Καβάλας συνεχάρη τον κ. Ευαγγελίδη για την επιτυχή άσκηση των καθηκόντων του και την άριστη συνεργασία που είχε με τον Δήμο Καβάλας καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στην περιοχή μας.

Ο κ. Ευαγγελίδης, ο οποίος τοποθετήθηκε Διοικητής στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, επισήμανε ότι φεύγει από την Καβάλα με τις καλύτερες εντυπώσεις και απέμεινε τα εύσημα για την προσπάθεια που καταβάλει από το 2019, για να βελτιωθεί η εικόνα της πόλης, κυρίως στον τομέα της καθαριότητας.

Προηγούμενο άρθροΗ φιλοξενία των προσφύγων από την Ουκρανία στον Οίκο Κοινωνικής Μέριμνας και Προστασίας της Νέας Καρβάλης, είναι υπόθεση όλων μας!
Επόμενο άρθροΘανάσης Μητρόπουλος: Το τμήμα Φυσικής έχει καλή προοπτική, έχει βάλει καινούργια πράγματα μέσα και κακώς προτείνεται η κατάργησή του